Μενού
  • Α-
  • Α+

Το τηλεπαιχνίδι «Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος» αναμένεται να σταματήσει τις καθημερινές προβολές και να μετακινηθεί το Σαββατοκύριακο μέσα στον Οκτώβριο του 2022. Τότε σχεδιαζόταν να ξεκινήσουν οι «Ράδιο Αρβύλα», ωστόσο δεν είναι τίποτα σίγουρο αφού το Μουντιάλ του Κατάρ έχει... πονοκεφαλιάσει τον ΑΝΤ1 και τον Αντώνη Κανάκη που ψάχνουν λύσεις. 

Διαβάστε ακόμη: Αγγελική Νικολούλη - Φως στο Τούνελ: Το ατμοσφαιρικό τρέιλερ για τη νέα σεζόν - «Καμία εξαφάνιση στο σκοτάδι»

Το Μουντιάλ αναμένεται να ξεκινήσει τον Νοέμβριο και θα ολοκληρωθεί στις 18 Δεκεμβρίου. Οι ώρες των αγώνων δεν είναι σταθερές και υπάρχουν φήμες πως οι Ράδιο Αρβύλα μπορεί να κάνουν πρεμιέρα μετά τα Χριστούγεννα, δηλαδή το 2023, σύμφωνα με τον ALPHA. Ηδη έχει γίνει μία συνάντηση για την πιθανή ημερομηνία πρεμιέρας της εκπομπής και λύση δεν βρέθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ράδιο Αρβύλα ζήτησαν ημερομηνίες και ώρες για τους αγώνες. Ο ΑΝΤ1 θα δείχνει έναν αγώνα Μουντιάλ την ημέρα και τα υπόλοιπα στον ΑΝΤ1+ και οι ιθύνοντες δεν έχουν συμφωνήσει για το ποιο θα είναι το παιχνίδι που θα δείχνουν καθημερινά. 

Ράδιο Αρβύλα: Τέταρτος στην παρέα;

Σύμφωνα με το OPEN, ο Αντώνης Κανάκης ψάχνει πρόσωπο για ρεπορτάζ ο οποίος θα μπαίνει εμβόλιμα στην εκπομπή για σχόλιο, άποψη ή νέα. Βέβαια προς το παρόν δεν είναι σίγουρο αν το πλάνο αυτό θα ευδοκιμήσει ή αν θα δούμε και πάλι τον Αντώνη Κανάκη μόνο με τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA