Μενού
  • Α-
  • Α+

Στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βγήκε σήμερα Πέμπτη (8/9) η Φαίη Σκορδά, η οποία, μάλιστα, στην αρχή έδειχνε να μην ξέρει αν είναι όντως στον αέρα ή εάν η Δανάη Μπάρκα την είχε πάρει απλά τηλέφωνο για κάποιο λόγο. Ο λόγος που η Δανάη Μπάρκα πήρε τηλέφωνο ενώ παρουσίαζε το «Πάμε Δανάη» ήταν η ήττα της σε μια δοκιμασία και η ποινή της ήταν να πάρει εκείνη τη στιγμή τηλέφωνο τη Φαίη Σκορδά και να της τραγουδήσει το «Ντάρι ντάρι», ενώ το χορεύει, όπως και έκανε. 

Διαβάστε ακόμη: «Αέρας» αλλαγής στο OPEN, μπαίνει και στον ΑΝΤ-1 ο Κοκλώνης - Τι γίνεται με Λιάγκα και Δούκισσα

Μάλιστα, μόλις το σήκωσε η Φαίη Σκορδά, η οποία ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της την ερχόμενη Δευτέρα (12/9) με το «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ, απόρησε που την παίρνει τηλέφωνο τέτοια ώρα αφού ξέρει ότι έχει εκπομπή. 

«Πήρα να σου πω κάτι πολύ σημαντικό, δεν θέλω να μου το κλείσεις», της είπε η Δανάη Μπάρκα και άρχισε να της τραγουδάει. Η Φαίη Σκορδά ξέσπασε σε γέλια και δεν έκρυψε πως είχε σηκωθεί και χόρευε.

Όταν η Δανάη Μπάρκα τη ρώτησε «Είσαι καλά; Ετοιμάζεστε; Πώς είσαι;», εκείνη της απάντησε: «Είμαι πολύ καλά, είμαι πολύ κουρασμένη, ετοιμαζόμαστε!» και θέλησε να κάνει την ακόλουθη διευκρίνιση:

«Δανάη να σε ρωτήσω κάτι; Εσύ που είσαι τώρα; Είμαστε στον αέρα δηλαδή; Παιδί μου, πάτε καλά; Φιλάκια! Φιλάκια σε όλους! Καλή αρχή σε όλους, σας αγαπώ», είπε η Φαίη Σκορδά, ενώ όλοι στο πλατό είχαν ξεσπάσει σε γέλια. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA