Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Στούντιο με θέα επέστρεψε μετά από αρκετά χρόνια στον ANT1 και στο τιμόνι της παρουσίασης είναι η Φαίη Μαυραγάνη, η οποία έκανε πρεμιέρα με μία αναδρομή στο παρελθόν, όταν η δημοσιογράφος παρουσιάζε την εκπομπή μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο Μάνεση, που πλέον είναι στον ALPHA. «Καλή σας ημέρα, καλό ξημέρωμα και καλώς ήρθατε σε αυτό το καινούριο ραντεβού. Το Στούντιο με Θέα μετρά αρκετά χρόνια. Ξεκινήσαμε το 1999 με τον Νίκο. Μαζί ήμασταν από το 2003 μέχρι το 2006, οπότε κι έφυγε τότε για τον Alpha. Ξεκινήσαμε με αυτά τα πλάνα μνήμης κι επιστροφής σε ένα παρελθόν που δίνει τη ρίζα αυτής της εκπομπής. Θα ανοίγουμε ένα παράθυρο, ένα στούντιο με θέα σε όλον τον κόσμο.

Η εκπομπή αυτή συνεχίστηκε για μια δεκαετία κι είναι η δέκατη σεζόν φέτος… Είναι όλη η ομάδα, όπως την ξέρατε. Είναι αρκετά συγκινητικό γιατί ξεκινώντας από το Στούντιο με Θέα, ήμουν αρκετά χρόνια στον ΑΝΤ1 και λέγοντας δελτία ειδήσεων και κάνοντας αυτήν την εκπομπή. Μου θύμισαν ότι εκεί απέναντι ήταν στημένο το Στούντιο με Θέα. Ακριβώς εδώ, πριν από 16 χρόνια, ήταν αυτή η εκπομπή», ανέφερε η Φαίη Μαυραγάνη κατά την έναρξη της εκπομπής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA