Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός, Έμιλυ Κολιανδρή, μίλησε στο «Στούντιο 4» για τη νέα σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι» που κάνει πρεμιέρα σήμερα Δευτέρα (12/9) στις 22.00, τη συνεργασία της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, αλλά και το πώς γνωρίστηκε με τον σύζυγό της και γνωστό ηθοποιό, Χρήστο Λούλη. «Είπα αμέσως το "ναι" και γιατί νόμιζα στην αρχή ότι ήταν η μεταφορά ξένης σειράς. Έχει τη δομή που κάθε επεισόδιο τελειώνει με μια ανατροπή, κάτι που δεν το έχω συναντήσει σε σειρά 65 επεισοδίων», είπε η Έμιλυ Κολιανδρή.

Διαβάστε ακόμη: Κάνε ότι κοιμάσαι: Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο στην ΕΡΤ - Η υπόθεση και οι χαρακτήρες

«Το συγκεκριμένο με γοητεύει γιατί θίγει ένα θέμα που δεν έχει θιχτεί σε πολλές σειρές. Η διαχείριση αυτού του θυμού σε τέτοιες ηλικίες δεν είναι πολύ ομαλή. Με αυτή την ιστορία με τους εκβιασμούς με τα κινητά και την εγκληματικότητα, αυτά τα παιδιά που είναι στη σειρά δεν είναι παιδιά κολλεγίων. Έχει μια ωμότητα και σκληρότητα που είναι χρήσιμη γιατί δεν θες σε τέτοια ηλικία να σου κουνήσει το δάχτυλο», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά τη συνεργασία με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στη σειρά, η ίδια χαρακτήρισε τον ηθοποιό «σαν μια φωτεινή αχτίδα σε όλο αυτό το πράγμα. Είναι ωραίο γιατί η σειρά είναι αρκετά ωμή, σκοτεινή, νουάρ αστυνομικό, αλλά υπάρχει αυτό το φως που με συγκινεί και μου αρέσει. Είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε. Είναι δίκαια αυτός που είναι. Είναι ένας πολύ σπουδαίος ηθοποιός. Λίγο που τον παρατηρώ όταν έχει μια σκηνή με τα νέα παιδιά που παίζουν στη σειρά, ο τρόπος που θέλει κάτι να τους πει είναι πάντα με μια πολύ εντυπωσιακή ευγένεια».

Τέλος, αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Χρήστο Λούλη, εξηγώντας πως «Από νωρίς έχουμε συστηθεί ο ένας στον άλλον, όπως είμαστε. Μου άρεσε πολύ ο Χρήστος. Όταν τον είχα πρωτοδεί, μου είχε φανεί πολύ όμορφος. Μετά που είδα και τον χαρακτήρα του, είπα κέρδισα το πρώτο λαχείο. 

Μάλιστα, αποκάλυψε πως μια φίλη της τους έφερε κοντά παρά το απρόοπτο που συνέβη στην πρώτη τους συνάντηση. «Μια φίλη μου που ήταν στον θίασο, το είχε ψυχανεμιστεί και είχε κανονίσει μια συνάντηση να βρεθούμε στο σπίτι της, αλλά ο Χρήστος δεν ήρθε ποτέ γιατί τον πήρε ο ύπνος», ανέφερε η Έμιλυ Κολιανδρή. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA