Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν λάβρος για το GNTM και τα σχόλια των κριτών και ειδικά με τη Βίκυ Καγιά, κατηγορώντας τους για «εργαλοιποίηση της διαφορετικότητας». Ο παρουσιαστής «Το Πρωινό» είχε ενστάσεις για όλο το concept του ριάλιτι του Star που έκανε πρεμιέρα χθες (19/9) το βράδυ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Για μένα, ας αλλάξουν τίτλο και ας το κάνουν “έλα και δοκίμασε την τύχη σου στην μόδα” και να πάνε όλες οι ηλικίες, όλα τα κιλά και να δοκιμάσουν την τύχη τους. Οταν λες όμως Top Model, στο μυαλό όλων έρχονται η Δούκισσα Νομικού, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, η Ναόμι Κάμπελ» σχολίασε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Δούκισσα Νομικού ούσα άνθρωπος της μόδας, εξέφρασε τη διαφωνία της, σπεύδοντας να τον ενημερώσει πως τα πράγματα στο μόντελινγκ έχουν αλλάξει με τον Λιάγκα ωστόσο να επανέρχεται και να αναφέρει: «Αλλο η εργαλειοποίηση, “να το κάνω για να πουλήσω παραπάνω”. Γιατί αυτό γίνεται. Αυτό με ενοχλεί εμένα, η εργαλειοποίηση της διαφορετικότητας. Προσπάθησε τον άνθρωπο που έχει παραπάνω κιλά, είτε τον επιλέξεις είτε όχι, να τον αγκαλιάσεις, να τον αγαπήσεις, όχι να τον ξεφτιλίσεις. Εμένα αυτό με ενοχλεί».

Στη συνέχεια ο Τάσος Τεργιάκης ανέφερε ότι τον ενόχλησε που οι κριτές του ριάλιτι ήταν επικριτικοί απέναντι σε ένα μοντέλο που δήλωσε ότι ήταν παντρεμένη από τα 21 της με τον Γιώργο Λιάγκα να προσθέτει ενοχλημένος: «Ηταν μια κοπελίτσα χθες με ξυρισμένο κεφάλι, κούκλα. Την ρώτησαν τι θέλει να γίνει και λέει από ταπεινότητα η κοπέλα, ή make up artist ή μοντέλο. Και λένε "Οχι! Αν δεν είναι το όνειρό σου μόνο να γίνεις μοντέλο θα σε κόψουμε”. Δεν κατάλαβα; Σώπα ρε Καγιά! Έλεος δηλαδή! Κούκλα η άλλη. Θα τρελαθώ δηλαδή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA