Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε περιδίνηση βρίσκονται τα στελέχη του ΣΚΑΪ, πολύ περισσότερο στην ψυχαγωγία μετά τα ποσοστά τηλεθέασης των δύο πρώτων ημερών της νέας σεζόν. Οι περισσότερες επιλογές αυτή τη στιγμή αποδίδουν πενιχρά αποτελέσματα στους πίνακες τηλεθέασης και έτσι ο σταθμός προχώρησε σε αιφνιδιαστικές κινήσεις. Η πρώτη ήταν η «εξορία» της νέας καθημερινής σειράς «Γλυκάνισος» από το καθημερινό πρόγραμμα σε αυτό της Παρασκευής και του Σαββάτου (με διπλό επεισόδιο). Σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή του Reader για το θέμα αυτό υπήρξε εντός ΣΚΑΪ έντονη αντιπαράθεση επικράτησε, όμως, η άποψη πως θα έπρεπε να γίνουν αλλαγές «εδώ και τώρα» προκειμένου η σειρά να μην έχει την πορεία του περσινού ριάλιτι μαγειρικής «Top Chef».  

Διαβάστε ακόμη: Φως στο Τούνελ: Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει φορώντας κόκκινα ρούχα - Το teaser στο Instagram

Οι πληροφορίες από το Φάληρο αναφέρουν ακόμη και σκέψεις για «ξαφνικό θάνατο» προγραμμάτων που δεν αποδίδουν, αλλά και δεν έχουν αποδεδειγμένα περιθώρια ανάκαμψης. Το απόγευμα της Τετάρτης ήρθε και νέα αλλαγή προγράμματος, η οποία μεταθέτει την πρεμιέρα του reality «Love Island» από τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου μια μέρα ακριβώς μετά στις 23.00 το βράδυ. Και εδώ υπάρχει παρασκήνιο καθώς λέγεται πως το κάστινγκ των παικτών μέχρι στιγμής δεν ικανοποιεί το κανάλι. Αν σε όλα αυτά συνυπολογίσει κανείς την πτωτική πορεία του «Πρωινού μας» με τη Φαίη Σκορδά, τις ξεκάθαρα χαμηλότερες επιδόσεις των ενημερωτικών εκπομπών σε σχέση με την περσινή σεζόν, την μονοψήφια πρεμιέρα της Μαρίας Μπακοδήμου το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, την επίσης μονοψήφια πορεία της καθημερινής σειράς «Άγρια Γη», αλλά και τα χαμηλότερα ποσοστά που έχει κάνει τα τελευταία 3 χρόνια σε πρεμιέρα το «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά, τότε εύκολα δικαιολογεί το κακό κλίμα που επικρατεί στο Φάληρο, αλλά και τους ψιθύρους για αλλαγές που ήδη άρχισαν να ακούγονται. Για την ιστορία τη Δευτέρα 19/9 πρώτη επί της ουσίας ημέρα της νέας σεζόν ο ΣΚΑΪ στο δυναμικό κοινό 18 – 54 βρέθηκε στην 5η θέση της τηλεθέασης με 7,2% και με διαφορά μόλις μιας μονάδας από το έκτο Open. Ίδια η εικόνα και την Τρίτη 20/9 με την τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό να διαμορφώνεται στον ημερήσιο μέσο όρο στο 7,4%

Ετοιμάζουν νέα ταξίδια Τανιμανίδης – Μαυρίδης 

Για τους καλά γνωρίζοντες δεν ήταν έκπληξη η παρουσία του Γιώργου Μαυρίδη στη βάπτιση των διδύμων κοριτσιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα στη Μύκονο. Η σχέση των δύο παρουσιαστών και άλλοτε τηλεοπτικών συνοδοιπόρων έχει αποκατασταθεί εδώ και αρκετό καιρό και αυτό σύμφωνα με πληροφορίες του Reader έγινε με πρωτοβουλία του Σάκη Τανιμανίδη. Τώρα ανοίγει ο δρόμος για νέα τηλεοπτική συνεργασία που πιθανόν θα είναι η επαναφορά του «World Party». Την παραγωγή της εκπομπής είχε στο παρελθόν ο Σάκης Τανιμανίδης ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και τώρα. Δεν αποκλείεται δε να διατηρηθεί και ο ίδιος τίτλος. Η εκπομπή εφόσον τελικά υλοποιηθεί θα βγει στον «αέρα» αργά την Άνοιξη του 2023 αν και το πιθανότερο είναι να πάει για το επόμενο φθινόπωρο. Εάν επιλεχθεί το φθινόπωρο του 2023, θα είναι ερωτηματικό σε ποιο σταθμό θα προβληθεί καθώς ως γνωστόν το καλοκαίρι ολοκληρώνεται και το τρέχον συμβόλαιο του Σάκη Τανιμανίδη με τον ΑΝΤ1. Πληροφορία του Reader της τελευταίας στιγμής: Σε κάποια τηλεοπτικά οδοιπορικά δεν αποκλείεται να δούμε μαζί με τους δύο παρουσιαστές να συνταξιδεύουν και οι γυναίκες τους, Χριστίνα Μπόμπα και Κρίστυ Καθάργια

Ετοιμάζει βαλίτσες για Κύπρο ο Τότσικας - Νέα συνεργασία με τον Γεωργίου

Η είδηση της ένταξης του Αποστόλη Τότσικα στη «Γη της Ελιάς» που μεταδόθηκε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη προκάλεσε αίσθηση. Και αυτό γιατί παλαιότερη συνεργασία του ηθοποιού με τον νυν σκηνοθέτη και παραγωγό της σειράς του Mega, Αντρέα Γεωργίου και πρώην συμπρωταγωνιστή του δεν είχε τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο. Γεωργίου και Τότσικας είχαν συνεργαστεί στο «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1. Μετά το τέλος αυτής της συνεργασίας και ενώ υπήρχαν δημοσιεύματα για έντονες διαφωνίες μεταξύ των ηθοποιών και οι δύο κράτησαν χαμηλούς τόνους σε δηλώσεις τους. «Γνωριζόμαστε δέκα χρόνια και τώρα υπήρξε πράγματι μια διαφωνία και μια ένταση λόγω των ημερών που τον χρειαζόμουν στην Κύπρο για τα γυρίσματα, αλλά όλο αυτό πήρε μια διάσταση που δεν καταλαβαίνω. Μου μετέφεραν ότι γράφτηκε πως πλακωθήκαμε για τα λεφτά. Όχι, αυτό δεν είναι αλήθεια» είχε δηλώσει τον Μάϊο του 2017 στο Down Town ο Γεωργίου. Από την πλευρά του ο Τότσικας στο TV Εθνος είχε πει για το θέμα: «Είναι αστεία όλα αυτά. Ο Αντρέας είναι πάρα πολύ φίλος, τον ξέρω χρόνια, με ξέρει και εκείνος. Ακόμη και κάποιες διαφωνίες να υπάρξουν, βρίσκουμε τον τρόπο να τις λύνουμε. Όλα αυτά είναι μια πολύ καλή τροφή για κιτρινισμό». Η αλήθεια ήταν ότι είχε υπάρξει μια καλλιτεχνική διαφωνία, όχι όμως στην έκταση που την ήθελαν κάποια δημοσιεύματα. Με πρωτοβουλία Γεωργίου υπήρξε πριν λίγο καιρό προσέγγιση προς τον Αποστόλη Τότσικα, την οποία αμέσως εκείνος αποδέχθηκε πολύ θερμά και σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία. Ο Τότσικας θα υποδυθεί στη «Γη της Ελιάς» τον Σωκράτη Δρακόπουλο. Φιλόδοξος, μπον βιβέρ, θετικός χαρακτήρας. Ζει στη Σουηδία, όπου εργάζεται ως εμπορικός αντιπρόσωπος. Λειτουργεί ως μεσάζων για μία σουηδική εταιρεία, η οποία ενδιαφέρεται για το ελληνικό ελαιόλαδο και αποφασίζει να ταξιδέψει στη Μάνη για να κάνει διαπραγματεύσεις. Είχε στο παρελθόν περιστασιακή σχέση με την Αντιγόνη (Ήβη Νικολαΐδου). Εκείνη έμεινε έγκυος, χωρίς αυτός να το γνωρίζει. Ο Σωκράτης είναι ο βιολογικός πατέρας της μικρής Αγγελικής.

Ο Μαζωνάκης στην TV μετά τη ματαίωση της συνεργασίας με τον Σχοινά 

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι πολυδιάστατη καλλιτεχνική προσωπικότητα. Και τον τελευταίο καιρό έχει βρεθεί στην πρώτη γραμμή της Lifestyle επικαιρότητας εξαιτίας της ματαίωσης της συνεργασίας του με τον Διονύση Σχοινά και όσα συνέβησαν στο παρασκήνιο. Πολλές φορές έχει εμφανιστεί με επιτυχία στη μικρή οθόνη σχεδόν από την έναρξη της καριέρας του. Στο «Εμείς και εμείς» του Mega το 1996, στους «Στάβλους της Εριέτας Ζαϊμη» το 2003 στον ΑΝΤ1 και στα «Υπέροχα Πλάσματα» στον Alpha το 2007 υποδυόμενος τον εαυτό του, στο «Μίλα μου βρώμικα» το 2010 κάνοντας τον Τζορτζ Αηδόνη, ως κριτής στο «X Factor» του ΣΚΑΪ το 2017 και σε αντίστοιχη θέση το 2019 στο «Your Face Sounds Familiar» του ΑΝΤ1. Τον εαυτό του θα υποδυθεί και πάλι σε ένα γκεστ έκπληξη. Στα «Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά στην ΕΡΤ1. Το επεισόδιο έχει ήδη γυριστεί, έβγαλε πάρα πολύ γέλιο και θα προβληθεί σύντομα μέσα από τη συχνότητα του Πρώτου Καναλιού. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA