Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε τεντωμένο σχοινί ισορροπούν οι ήρωες της δραματικής σειράς του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», με τις σχέσεις τους να δοκιμάζονται από μυστικά που έρχονται στο φως και εκδικητικές συμπεριφορές. Στο νέο επεισόδιο απόψε, Σάββατο (24/9), στις 21:00 ο Φίλιππος και η Βασιλική αργούν να γυρίσουν και δεν απαντούν στα τηλέφωνά τους, προκαλώντας ανησυχία στη Χάιδω, η οποία ειδοποιεί αμέσως τον Λυκούργο. Οι ώρες περνούν και το ζευγάρι παραμένει εξαφανισμένο. Τότε, η Χάιδω ζητά τη βοήθεια του αστυνόμου Κουράκου, ενώ ειδοποιεί και τον Στάθη. Η αδελφή του Δημήτρη, η Ηρώ, πηγαίνει στο σπίτι του Ισίδωρου και του κάνει μία ανέντιμη πρόταση που αφορά στη δίκη.

Διαβάστε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Εισέβαλε στα «Νούμερα» και υποδύθηκε τον εαυτό της - Πήγε στη «Μάντρα» για μία ξεχωριστή συνέντευξη

Ο Κουράκος πιέζει με ερωτήσεις την Ευτυχία, σε σχέση με τον φόνο του Ανέστη, κι εκείνη αναγκάζεται να παραδεχτεί κάποια γεγονότα. Η δίκη της Αθηνάς ξεκινά και οι πρώτες καταθέσεις από τον Κουράκο και την Ηρώ την «καίνε». Η Βιολέτα, μετά τη δολοφονία της φίλης της, είναι έντρομη και ζητά να συναντηθεί με τον Λυκούργο προκειμένου να την προστατέψει. Το ραντεβού αυτό, όμως, θα βαφτεί με αίμα.

Η Γη της Ελιάς, Δευτέρα έως Κυριακή στις 21.00 στο MEGA

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA