Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πέμπτη σεζόν του The Crown κάνει πρεμιέρα στις 5 Νοεμβρίου στο Netflix και στο πρώτο teaser trailer αποκαλύπτεται ο «πόλεμος» με τον τότε πρίγκιπα Κάρολο και την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Η δημοφιλής σειρά ταξιδεύει τους τηλεθεατές στη δεκαετία του ’90, με τον Ντόμινικ Γουέστ να υποδύεται Κάρολο και την Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι να αναλαμβάνει τον ρόλο της αείμνηστης πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Διαβάστε ακόμη: The Crown: Τον Νοέμβριο η πρεμιέρα της 5ης σεζόν στο Netflix - Η Ιμέλντα Στάντον στον ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ

Το trailer του The Crown ξεκινά με τη φωνή ενός δημοσιογράφου που διαβάζει: «Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ εκδίδουν την εξής ανακοίνωση: “Με λύπη, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας χωρίζουν”». Στη συνέχεια, οι τηλεθεατές παρακολουθούν κοντινά πλάνα του Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Στην πέμπτη σεζόν του The Crown η Ιμέλντα Στάντον θα υποδυθεί την βασίλισσα Ελισάβετ Β', ενώ ο Τζόναθαν Πράις τον σύζυγό της πρίγκιπα Φίλιππο. Η παραγωγή της έκτης και τελευταίας σεζόν του The Crown βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο, «πάγωσε» μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA