Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι οντισιόν συνεχίζονται απόψε Δευτέρα (26/9) στο GNTM 5 και η 29χρονη Κάτια με καταγωγή από την Ουκρανία ήταν η πρώτη που βρέθηκε απέναντι από την κριτική επιτροπή. «Έχω κάνει πολλές δουλειές από μικρή και τώρα είναι η ευκαιρία να ζήσω το όνειρό μου και να βοηθήσω όλη μου την οικογένειά μου που βρίσκεται στην Ουκρανία πλην της μαμάς μου. Εξαιτίας του πολέμου δεν εργάζονται, ο ξάδερφός μου πολεμάει στην πρώτη γραμμή. Τους στέλνω χρήματα, δουλεύω σαν μοντέλο στην Κύπρο», είπε η νεαρή κοπέλα, συγκινώντας και τους τέσσερις κριτές, ενώ η Βίκυ Καγιά ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της οντισιόν και δεν μπορούσε να σταματήσει. 

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Χατζηπαντελή: «Η περιουσία της ξεπερνά το εξαψήφιο ποσό» - Γιατί θα αποχωρήσει από το GNTM

«Είναι πολύ δύσκολη περίοδος για μένα μέχρι πριν τρεις μήνες ήμουν σε κατάθλιψη. Ήταν πολύ δύσκολο να τους συντηρώ, να τους στέλνω χρήματα. Υποφέρουν, δεν ζουν επιζούν», εξομολογήθηκε στην κάμερα η Κάτια. Οι πόζες της τόσο στην αρχή όσο και στη συνέχεια με το μαγιό εντυπωσίασαν τη Βίκυ Καγιά, τη Σοφία Χατζηπαντελή, τον Τάσο Σοφρωνίου και τον Γιώργο Καράβα που της έδωσαν απλόχερα τέσσερα «ναι».

«Σκοπός μου είναι να φτάσω στον τελικό και να τους βοηθήσω πολύ και να φέρω την αδερφή μου στην Κύπρο», είπε η 29χρονη Κάτια, με τη Βίκυ Καγιά να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Είναι ό,τι πιο συγκινητικό και σοβαρό έχει πει κανείς εδώ όλες αυτές τις ημέρες, είσαι role model», είπε κλαίγοντας η Βίκυ Καγιά και πρόσθεσε αυτοσαρκαζόμενη, «Εγώ πρέπει να κάνω service τώρα», ενώ σκούπιζε τα δάκρυά της.

«Είσαι το full package μέσα έξω και τριγύρω», της είπε η Σοφία Χατζηπαντελή, ενώ ο Τάσος Σοφρωνίου της είπε «Κάτια, τα σπας». Τέλος, ο Γιώργος Καράβας δεν έκρυψε πως η Κάτια είναι ό,τι καλύτερο έχει έρθει όλες αυτές τις μέρες. «Δεν το πιστεύω, είμαι τόσο χαρούμενη. Τέσσερα "ναι" ήταν για μένα το όνειρο», είπε στο τέλος στην κάμερα η Κάτια. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA