Μενού
  • Α-
  • Α+

H 18χρονη Ειρήνη από την Κύπρο βρέθηκε μπροστά στους κριτές του GNTM για να κυνηγήσει το όνειρό της ωστόσο, τους τελευταίους 8 μήνες βιώνει ένα μεγάλο πένθος, αφού έχασε τον πατέρα της από κορονοϊό όπως είπε. Η 18χρονη κοπέλα όταν μίλησε για εκείνον στους κριτές δεν άντεξε και λύγισε. Με δάκρυα στα μάτια είπε ότι ο μπαμπάς της ήταν ο πιο μεγάλος της θαυμαστής. Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά σηκώθηκε από τη θέση της και πήγε να την πάρει μία μεγάλη αγκαλιά. Ο πατέρας της Ειρήνης ήταν μόλις 54 ετών και αυτό συγκίνησε τους τέσσερις κριτές. Η Ειρήνη συγκέντρωσε 3 «ναι» αλλά «όχι» από τη Σοφία Χατζηπαντελή η οποία ξέσπασε, αντιδρώντας πως η Κύπρια διαγωνιζόμενη που είχαν μπροστά τους δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο σε σχέση με άλλες Κύπριες κοπέλες.

Διαβάστε ακόμη: GNTM: Το τρανς μοντέλο από την Κύπρο που αποθέωσαν οι κριτές

«Είναι Κύπρια, έτσι είμαστε εμείς στην Κύπρο» τόνισε η Σοφία Χατζηπαντελή! Μάλιστα, σηκώθηκε από την θέση της και έφυγε στην άκρη του πλατό κάτι το οποίο εξόργισε τον Τάσο Σοφρωνίου ο οποίος της απάντησε ότι είναι η άποψή της και εκείνος έχει διαφορετική.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA