Μενού
  • Α-
  • Α+

Το «Maestro», τη νέα του τηλεοπτική δημιουργία που θα μεταδοθεί από το MEGA, παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου σήμερα, Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μαζί με τους συνεργάτες του. Εκεί ήταν και η Κλέλια Ανδριολάτου, η πρωταγωνίστρια της σειράς, η οποία μίλησε στην εκπομπή Happy Day και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα γυρίσματα. «Από θέμα καιρού, είχαμε μια πολύ δύσκολη μέρα γυρισμάτων. Ήταν ένα σοβαρό ζήτημα ο καιρός, ειδικά όσο περνούσε και φτάναμε στον Οκτώβρη κι έπρεπε να μπούμε στην κάμερα με τον Χριστόφορο και να έχουμε ερωτικές σκηνές. Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά νομίζω ότι τα καταφέραμε πολύ καλά», ανέφερε η ηθοποιός. 

Διαβάστε ακόμη: GNTM: Το τρανς μοντέλο από την Κύπρο που αποθέωσαν οι κριτές

Δεν παρέλειψε ωστόσο να αναφερθεί και στις ερωτικές σκηνές που έπρεπε να γυρίσουν. Όπως είπε, δεν ένιωσε στιγμή αμηχανία ή νευρικότητα. «Δεν ένιωθα καθόλου αμηχανία. Η αλήθεια είναι ότι γελάσαμε πολύ. Ήμασταν όλο το σετ με 100 κουβέρτες και ξαφνικά, τα βγάζαμε και κάναμε την ερωτική σκηνή. Είχε χιούμορ, μόνο με αυτό μπορούμε να επιβιώσουμε», τόνισε η Κλέλια Ανδριολάτου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA