Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι οντισιόν στο αποψινό τέταρτο επεισόδιο του GNTM ξεκίνησαν με την 30χρονη Μαρία από την Κύπρο, η οποία δίχασε την κριτική επιτροπή με τη Βίκυ Καγιά και τη Σοφία Χατζηπαντελή να μη δείχνουν πρόθυμες να πουν το πολυπόθητο «ναι» σε αντίθεση με τους Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα που της έδωσαν το πράσινο φως για την επόμενη φάση. Έτσι, με δύο θετικές ψήφους από τους άνδρες της κριτικής επιτροπής και μία αρνητική από τη Σοφία Χατζηπαντελή, η πορεία της 30χρονης κοπέλας εξαρτιόταν από την ψήφο της Βίκυς Καγιά.

Διαβάστε ακόμη: Ελενα Χριστοπούλου: «Εγώ βλέπω ριάλιτι με λίγο GNTM - Δεν υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια»

Ωστόσο, λίγο πριν ψηφίσει, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και ζαλάδα με αποτέλεσμα να διακόψει την οντισιόν και να αποχωρήσει για λίγο από το πλατό. «Παιδιά, μπορώ να κάνω ένα διάλειμμα; Με έπιασε πάλι αυτό που με πιάνει. Έχω ένα θέμα, συγγνώμη, παιδιά. Με έχει πιάσει πάλι ίλιγγος. Ήμουν και καλύτερα, μια χαρά είμαι. Έχω ένα θέμα με την υπότασή μου και ζαλίστηκα», είπε η Βίκυ Καγιά.

Βέβαια, αυτό το διάλειμμα λειτούργησε προς όφελος της Μαρίας, η οποία όταν ξαναμπήκε στο πλατό για να μάθει αν περνάει ή κόβεται, είχε ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της και ζήτησε τον κύβο για να κάνει μερικές πόζες παραπάνω, οι οποίες εντυπωσίασαν τη Βίκυ Καγιά που σχολίασε «είναι μια άλλη τώρα που ξαναμπήκε» με αποτέλεσμα να της δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA