Μενού
  • Α-
  • Α+

Στον καναπέ του «The 2night Show», καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μαρία Αναστασοπούλου και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο λόγο για τον οποίο έκανε τη μεταγραφή από τον ΣΚΑΪ στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Για την πρόταση από τον ΑΝΤ1 είπε πως ήταν «Δευτέρα του Πάσχα, ήμουν στο Ελαφονήσι. Ήμουν σε διαδρομή όπου δεν είχε σήμα και λέω “ναι” και δεν άκουγα. Στην πορεία κατάλαβα ότι είναι ο Γιώργος Παπαδάκης. Είπα να κάνουν λίγο δεξία, μου είπε ότι θα ήθελε πολύ να είμαστε μαζί από τον Σεπτέμβριο στο “Καλημέρα Ελλάδα”. Εμένα τελείωνε το συμβόλαιό μου τον Ιούνιο. Δεν είχαμε αποφασίσει ότι δεν θα συνεχίσουμε με τον ΣΚΑΪ.  Από μικρή τον έβλεπα στο σπίτι. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα είχα αυτή την ευκαιρία. Είναι μια πολύ ωραία στιγμή», πρόσθεσε.

«Η σχέση μου με τον ΣΚΑΙ δεν έχει να κάνει με αριθμούς. Ήμουν εκεί από παιδάκι, κάνοντας πρακτική στο Πανεπιστήμιο. Συμπλήρωσα φέτος 15 χρόνια. Είχαν γίνει αρκετές προτάσεις κι από άλλους σταθμούς. Έγινε από τον Γιώργο Παπαδάκη κι ήταν σε εξέλιξη η διαπραγμάτευσή μου με τον ΣΚΑΙ. Μετά από μερικές εβδομάδες είπα το ναι στον Γιώργο» δήλωσε η Μαρία Αναστασοπούλου και πρόσθεσε:

«Γίνονται οι προτάσεις, αποφασίζεις αν σε αφορούν και μετά βλέπεις τι άλλο υπάρχει. Με τον Δημήτρη Οικονόμου ήμασταν μαζί έξι σεζόν και την εκπομπή τη χτίζαμε μέρα με τη μέρα. Είχα καψούρα με αυτήν την εκπομπή και την πρωινή ζώνη. Αποφάσισα όμως ότι είναι φοβερή πρόκληση να έχω στο βιογραφικό μου ότι συνεργάστηκα με τον Γιώργο Παπαδάκη. Ο Γιώργος είναι αυτός που είναι, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου με τη δουλειά του και λέω κοίτα πόσο ετερόκλητο και διαφορετικό είναι να συνεργαστείς μαζί του».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA