Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος φέτος είναι ένας από τους κριτές στο GNTM, μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τους άλλους τρεις κριτές του show, μίλησε για τη Σοφία Χατζηπαντελή, αλλά και για τα πρόσωπα που έφυγαν από το παιχνίδι, τη Ζενεβιέβ, τον Aγγελο Μπράτη και τον Δημήτρη Σκουλό. «Ολοι οι κριτές διαφωνούμε μεταξύ μας χωρίς να γίνεται στοχευμένα» ανέφερε και μιλώντας για τη Σοφία Χατζηπαντελή τόνισε ότι «αυτός είναι ο χαρακτήρας της, είναι έντονη».

Διαβάστε ακόμη: ΕΡΤ: Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά στη μεσημεριανή ζώνη - «Μύλος» με το τηλεπαιχνίδι του Νίκου Κουρή

Απαντώντας στα αρνητικά σχόλια που γίνονται για τον φετινό κύκλο του παιχνιδιού, ο Γιώργος Καράβας σημείωσε ότι«τα μοντέλα που έχουν έρθει φέτος στο GNTM έχουν κάνει πράγματα. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Στο GNTM έρχονται γυναίκες που μόνες του προβάλλουν τα προβλήματά τους. Εμείς θέλουμε να δείξουμε τι συμβαίνει στον χώρο της μόδας».

Μιλώντας για τους κριτές που πέρασαν από τον διαγωνισμό και δεν συμμετέχουν φέτος, ο Γιώργος Καράβας τόνισε ότι τους αγαπάει όλους και ότι όλοι έχουν κάνει μία συνέχεια στις επαγγελματικές τους πορείες. Οσο για το αν έχει μιλήσει μαζί τους, απάντησε: «Η Ζενεβιέβ μου έστειλε μήνυμα για καλή επιτυχία και της έστειλα και εγώ, με τον Αγγελο Μπράτη και τον Δημήτρη Σκουλό δεν έχουμε μιλήσει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA