Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης (29/9)  το «Love island», το νέο ριάλιτι γνωριμιών του ΣΚΑΪ. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, υποδέχθηκε το κοινό στη βίλα στην Τενερίφη καθώς και τους 10 πρώτους διαγωνιζόμενους και από το φλερτ ξεκίνησε αμέσως. Αλλωστε, στόχος του ριάλιτι που εξελίσσεται στην Τενερίφη με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι οι παίκτες να ζήσουν τον απόλυτο έρωτα και να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο. Οι παίκτες έχουν έρθει ήδη κοντά, προσπαθώντας να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον. Ωστόσο, είναι ακόμα πολύ νωρίς για τους... μεγάλους έρωτες του παιχνιδιού, συνεπώς τα πάντα μπορούν να ανατραπούν.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός: Η συνάντηση της γιαγιάς Ειρήνης και του Παύλου έγινε πρώτο trend στο Twitter

Αρχικά, στη βίλα μπήκαν τα πέντε κορίτσια που θα πάρουν μέρος στο ριάλιτι, ενώ στη συνέχεια η Ηλιάνα Παπαγεώργιου τα γνώρισε και μαζί υποδέχθηκαν τα αγόρια που θα προσπαθήσουν να κλέψουν τις καρδιές τους. Κάθε αγόρι έπρεπε να διαλέξει το κορίτσι, με το οποίο θέλει να προχωρήσει μαζί στην πορεία του παιχνιδιού και έτσι είδαμε τα πρώτα ζευγάρια του ριάλιτι.

Το πρώτο ζευγάρι του «Love Island» ήταν η Μαρία Αστόγλου με τον Θοδωρή Κοντολέων

Ο Βασίλης Ντάφος διάλεξε την Κλαούντια Πένκα

Ο Γιώργος Γεωργίου προτίμησε την Αναστασία Σιδηρόπουλου. Ο Γιώργος Κόρκας όμως είχε την επιλογή να διαλέξει όποια κοπέλα ήθελε από τις 5 και «έκλεψε» την Αναστασία, εκείνη όμως επέμενε για τον Γιώργο Γεωργίου

Ο Αλέξανδρος Λουσάι επέλεξε τη Νίκη Ηλιοπούλου

Ο Γιώργος Γεωργίου και η Χριστίνα Μητσάκου αποτελούν το 5ο ζευγάρι του παιχνιδιού

Το φλερτ είναι ο πρωταγωνιστής στο ριάλιτι, όμως ξεχωριστό ρόλο έχουν και οι τηλεθεατές, καθώς μέσω ενός ειδικού app, όχι μόνο θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τη βίλα στην οποία θα συγκατοικούν οι παίκτες απομονωμένοι, αλλά θα ορίζουν και τις εξελίξεις στο παιχνίδι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA