Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζονται οι χαμηλές πτήσεις των νέων προγραμμάτων του ΣΚΑΪ με αποτέλεσμα το κλίμα να είναι ιδιαίτερα βαρύ στο κτιριακό συγκρότημα του Νέου Φαλήρου. Η μη μετάδοση του «Σασμού» το βράδυ της Δευτέρας λόγω της μετάδοσης του ποδοσφαιρικού αγώνα Αγγλίας-Γερμανίας οδήγησε τον ΣΚΑΪ στην απόφαση να μεταθέσει την πρεμιέρα της νέας σειράς «ΣτΟργή» από τις 23.00 στις 21.00 το βράδυ. Η δραματική σειρά που πραγματεύεται θέματα κακοποίησης και είναι η πρώτη Ελληνική σε παραγωγή Acun Medya δεν τα πήγε καθόλου καλά σημειώνοντας 7,3% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 7,8% στο σύνολο. Φυσικά και αυτό προκάλεσε προβληματισμό όχι μόνο στο κανάλι αλλά και στην εταιρεία παραγωγής ιδιοκτησίας Ατζούν Ιλιτζαλί καθώς πρόκειται για ένα σχετικά ακριβό πρόγραμμα μυθοπλασίας.

Διαβάστε ακόμη: Love Island: Αυτά είναι τα πέντε πρώτα ζευγάρια στο ριάλιτι αγάπης

Το πρώτο στοίχημα λοιπόν για τον Ατζούν στο κομμάτι της μυθοπλασίας χάθηκε ενώ στο Φάληρο περιμένουν με αγωνία τα ποσοστά τηλεθέασης της πρεμιέρας του «Love Island» με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Την ίδια στιγμή δεν θεωρείται καθόλου βέβαιη η επιστροφή του «My Style Rocks» στο δεύτερο μισό της σεζόν και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως η χώρα θα έχει μπει επίσημα σε προεκλογική περίοδο γεγονός που επηρεάζει πολύ τη διαφήμιση αλλά τροποποιεί σε μεγάλο βαθμό και τα προγράμματα των καναλιών λόγω των υποχρεώσεών τους για τη μετάδοση προεκλογικών προγραμμάτων.

Αργεί ακόμη ο Κανάκης αλλά ετοιμάζει νέο πρότζεκτ

Τέλη Νοέμβρη θα επιστρέψει τελικά ο Αντώνης Κανάκης στη συχνότητα του ΑΝΤ1 με το «Ράδιο Αρβύλα» να μεταδίδεται από Δευτέρα έως Πέμπτη και το «Βινύλιο» την Παρασκευή. Η διαπραγμάτευση με τον ΑΝΤ1 ολοκληρώθηκε και τα προγράμματα θα ξεκινούν στις 20.00 και θα ολοκληρώνονται στις 20.55 και αμέσως μετά θα ακολουθεί η μετάδοση του ποδοσφαιρικού αγώνα του Μουντιάλ. Σύμφωνα με πληροφορίες οι συμβατικές υποχρεώσεις στο συμβόλαιο του Αντώνη Κανάκη με τον ΑΝΤ1 προβλέπουν έναρξη των εκπομπών του αρχές Νοεμβρίου επειδή όμως αυτές θα καθυστερήσουν κατά ένα μήνα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παραταθεί και η σεζόν για τον παρουσιαστή και έτσι η αυλαία για «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» να πέσει αντί για τέλη Απριλίου στα τέλη Μαϊου.Και σε αυτή την περίπτωση θα υπάρχουν βέβαια τροποποιήσεις ανάλογα με την ημερομηνία που θα προκηρυχθούν οι Εθνικές Εκλογές.

Πάντως πληροφορίες αναφέρουν και σχέδια για νέο πρότζεκτ του Αντώνη Κανάκη το οποίο θα έχει τη μορφή σειράς ντοκιμαντέρ και θα κατευθυνθεί προς την ψηφιακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1+. Ο Αντώνης Κανάκης έχει κάνει δύο αντίστοιχα τηλεοπτικά προγράμματα στο παρελθόν. Το 2013 προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 το ντοκιμαντέρ «Immersion: Βουτιά σε μια Άλλη Πραγματικότητα» και το 2014 το «One Love Team».

Η σόλο πορεία του Λιάγκα και οι αντιδράσεις του Εμπορικού

Δικαιώνεται μέχρι στιγμής από τα νούμερα τηλεθέασης ο Γιώργος Λιάγκας μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το «Πρωινό». Η εκπομπή έχει σημειώσει αξιοσημείωτη άνοδο στους πίνακες τηλεθέασης με την εβδομάδα που διανύουμε να έχει σταθεροποιηθεί στη δεύτερη θέση με ποσοστά άνω του 12% στο δυναμικό κοινό 18 - 54. Ο Γιώργος Λιάγκας στην παρούσα φάση έχει αποφασίσει να συνεχίσει μόνος του ως κεντρικός παρουσιαστής στην πρωινή εκπομπή και αυτό που συζητά με στελέχη του σταθμού είναι η προσθήκη μιας γυναίκας πανελίστριας. Ωστόσο το εμπορικό τμήμα του ΑΝΤ1 θέλει ένα γυναικείο πρόσωπο με μεγαλύτερο εκτόπισμα το οποίο θα μπορέσει να συγκρατήσει τις χορηγίες και τις τοποθετήσεις προϊόντων.

Μετά τη φυγή της Δούκισσας Νομικού αρκετές από τις συμφωνίες που έχουν κλειστεί είναι αυτή τη στιγμή στον «αέρα». Πάντως ούτε η σκαλέτα της εκπομπής ούτε η δομή της πρόκειται ν’ αλλάξει στην παρούσα φάση. Όσον αφορά στη Δούκισσα όπως πρώτο έγραψε το Reader βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να επιστρέψει πριν το δεύτερο μισό της σεζόν και αυτό βέβαια υπό πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Στο τραπέζι έχουν πέσει δύο ιδέες: Βραδινό σόου ή χορηγημένο γυναικείο μαγκαζίνο. Πάντως να ανοίξει η ζώνη του Σαββατοκύριακου με ζωντανή τρίωρη εκπομπή που ακούστηκε τις προηγούμενες ημέρες δεν είναι ένα σενάριο και τόσο πιθανό αυτή τη στιγμή.

Ο γάμος του «Σασμού» και το παρασκήνιό του

Παντρεύονται Μαθιός και Βασιλική μετά τα τόσα προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Reader το σχετικό επεισόδιο θα προβληθεί στα τέλη Οκτώβρη. Το πολυδάπανο γύρισμα πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις ίδιες πηγές την προηγούμενη Δευτέρα στο κτήμα «Κελλάρι Παπαχρήστου» στα Σπάτα και διήρκησε αρκετές ώρες καθώς μετά το θρησκευτικό μυστήριο ακολούθησε και μεγάλο κρητικό γλέντι. Το παρόν έδωσαν σχεδόν όλοι οι συντελεστές της σειράς αλλά και στελέχη του Alpha. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και ο συνθέτης των τραγουδιών του «Σασμού» Νίκος Τερζής. Ακολούθησε πλουσιοπάροχο τραπέζι με όλα τα χαρακτηριστικά εδέσματα της Κρητικής κουζίνας και στη συνέχεια χορός συνοδεία κρασιού. Το συγκεκριμένο γύρισμα ολοκληρώθηκε πολύ αργά το βράδυ. Για το γάμο της Βασιλικής με τον Μαθιό θα υπάρξει και ξεχωριστό soundrack. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ντουέτο το οποίο θα ερμηνεύσουν για τις ανάγκες της τηλεοπτικής σειράς του Alpha ο Μπάμπης Στόκας και η Μελίνα Κανά. Η ηχογράφηση του τραγουδιού θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA