Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σοφία Χατζηπαντελή αποχώρησε από το GNTM 5, όπου ήταν σε θέση guest κριτή. Μπορεί, σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, να επιστρέψει στο ριάλιτι μόδας όμως, όπως διαρρέουν όσοι ξέρουν το παρασκήνιο στο GNTM άλλο μοντέλο πήρε τη θέση της. Στο νέο τρέιλερ για το ID Catwalk βλέπουμε για πρώτη φορά επιτροπή με τρεις κριτές, μετά την κενή θέση που αφήνει πίσω της η Σοφία Χατζηπαντελή.

Διαβάστε ακόμηAsia Express: Πρεμιέρα για το παιχνίδι περιπέτειας του Star - Τα 9 ζευγάρια των celebrities που συμμετέχουν

Ομως, όπως ανέφερε η εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha, το κενό στην κριτική επιτροπή δεν θα μείνει για πολύ αφού η Μαίρη Βυτινάρος θα είναι το νέο πρόσωπο του GNTMV 5. Το μοντέλο το οποίο σημειώνει μια λαμπρή πορεία στο εξωτερικό σύντομα θα βρεθεί στο GNTM 5χωρίς να έχει διευκρινιστεί -μέχρι στιγμής- ο ρόλος της στο ριάλιτι, αν δηλαδή τη δούμε στη θέση του τέταρτου κριτή, ή ως coach στο σπίτι με τα υποψήφια μοντέλα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA