Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη του Θοδωρή Βαμβακάρη και του Τάκη Γιαννούτσο στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» βρέθηκε τη νύχτα της Παρασκευής η ηθοποιός Χριστίνα Χειλά  Φαμέλη και μίλησε για όλους και για όλα. «Θα ήθελα να κάνει πράγματα η ηρωίδα μου που δεν κάνει. Κυρίως μικροαντιδράσεις. Αλλά προσθέτω και αφαιρώ πράγματα και τα φέρνουμε πιο κοντά σε εμάς.Τα βαρύγδουπα πράγματα τα αφαιρώ, θεωρώ ότι δεν πάνε στον ρόλο της Αργυρώς. Όταν υποδύεσαι αρκετό έναν ρόλο, φτάνεις σε σημείο να γνωρίζεις καλύτερα τον ήρωά σου. Στην Κρήτη αισθάνθηκα “Σάκης Ρουβάς” γιατί δεν περίμενα αυτή την επιτυχία» είπε για τον «Σασμό».

Παράλληλα, επανέλαβε αυτό που είχε πει και σε παλαιότερη συνέντευξή της πως τα γυρίσματα για τον ρόλο της στον «Σασμό» έχουν γίνει στο παιδικό της δωμάτιο! «Περνούσα πολλές ώρες στο παιδικό δωμάτιο να κάνω γυρίσματα αλλά μου ήταν πολύ οικείο. Δεν έβρισκαν σπίτι για την “Αργυρώ” οπότε το πρότεινα εγώ. Ήταν καρμικό γιατί βρέθηκα στο Μεταξουργείο με μια συνάδελφο και της είπα να κοιτάξουν το σπίτι μου και πήγαν στον πατέρα μου και το έκλεισαν. Είχαν δει τόσα σπίτια και δεν τους άρεσε κανένα». Επιπλέον, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τις Άγριες Μέλισσες τονίζοντας πως: «ήξερα αρκετό καιρό ότι θα πεθάνω στον ρόλο αλλά ένιωθα ωραία. Είχε κάνει τον κύκλο του ο ρόλος, τελείωσε εκεί που έπρεπε».

Αναφερόμενη στις καλές κριτικές που λαμβάνει σημείωσε: «Οι καλές κριτικές δεν ξέρω αν σου κάνουν πολύ καλό. Είναι πολύ λεπτή γραμμή και να επαναπαυτείς». Αποκάλυψε κιόλας ότι είναι προληπτική. «Οπότε έχω γούρια και θα κάνω πράγματα πριν ανέβω στην σκηνή. Κάνω κάτι συγκεκριμένο από πολύ μικρή και το ξέρουν πολύ κοντινά μου άτομα», εκμυστηρεύτηκε.  Τέλος, υποστήριξε ότι για εκείνη «το να ερωτευτώ τον σύντροφο μιας φίλης μου θα ήταν απαγορευτικό», ενώ σε ερώτηση για το αν μπορεί να εντοπίσει τους «λάθος» ανθρώπους σε μια σχέση τόνισε: «Μάλλον το αντίθετο έχω το… μ….μαγνήτη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA