Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Asia Express έκανε πρεμιέρα και το πρώτο ζευγάρι ήδη αποχώρησε. Ο λόγος για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση που αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το παιχνίδι περιπέτειας αφού δυσκολεύτηκαν να προσαρμοστούν. «Μήπως τελικά το Asia Express δεν είναι για πριγκίπισσες και πρίγκιπες;» διερωτήθηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. 

Διαβάστε ακόμη: Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Στην Κρήτη αισθάνθηκα «Σάκης Ρουβάς» γιατί δεν περίμενα αυτή την επιτυχία

«Είμαστε εδώ, αλλά δεν είμαστε όλοι. Ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το Asia Express», είπε μετά το τέλος της πρώτης αποστολής, ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Μαυρίκιος και Ιλάειρα. Το ζευγάρι μίλησε στην κάμερα και εξήγησε τον λόγο που αποχώρησε από το ριάλιτι. «Κάτσαμε με το κορίτσι μου εδώ και μπήκαμε σε μια διαδικασία να σκεφτούμε πως μήπως δεν μας ταιριάζει αυτό εμάς. Μήπως τελικά το Asia Express δεν είναι για πριγκίπισσες και πρίγκιπες; Για μένα το πιο δύσκολο είναι το να βλέπω την Ιλάειρα να μην μου χαμογελάει. Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση να συμπληρώνει: «Δεν μπορούσα να αντέξω το γεγονός ότι έπρεπε να ζητήσω στέγη από κάποιον που δεν μπορεί, δεν αντέχει να με φιλοξενήσει, δεν αντέχει να μου δώσει ένα πιάτο φαΐ. Και μέσα μου ψυχικά δεν το άντεξα. Δεν το αντέχω αυτό το πράγμα, συγγνώμη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA