Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Άννα Αμανατίδου, την οποία είχαμε δει σε προηγούμενο κύκλο του GNTM και μάλιστα, είχε ξεχωρίσει ήδη από την πρώτη επεισοδιακή οντισιόν της, σε δηλώσεις της, σχολίασε το φετινό κύκλο του ριάλιτι μοντέλων του Star, ενώ αναφέρθηκε στη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Παρακολουθώ το GNTM κι ανυπομονώ να δω καινούρια κόνσεπτ. Πεθαίνω για την Σοφία Χατζηπαντελή γιατί λανσάρει κάτι πολύ διαφορετικό. Έχει αέρα για την τηλεόραση. Ξεκάθαρα είναι πιο ριάλιτι φέτος γιατί και πως θα κάνουν νούμερα; Είναι στην πέμπτη σεζόν και πρέπει να διαφοροποιηθεί από τα υπόλοιπα», ανέφερε η Άννα Αμανατίδου.

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Χατζηπαντελή: Ποια είναι η γυναίκα με το μονόφρυδο που άλλαξε το GNTM και βγάζει 1,5 εκατ. λίρες ετησίως

Στη συνέχεια ανέφερε πως η Βίκυ Καγιά δεν τη βοήθησε ιδιαίτερα σε αντίθεση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Στη δική μου οντισιόν η κ. Καγιά με είχε σχολιάσει πολύ αρνητικά. Για το σώμα μου κι επειδή είχα βάλει ψεύτικες βλεφαρίδες. Τώρα είναι πιο έτοιμες. Εμείς είχαμε πάει πολύ αυθόρμητα. Με την Βίκυ Καγιά είχαμε μιλήσει λίγο για να τη ρωτήσω κάτι και μετά δεν επιδίωξε να με βοηθήσει για να είμαι ειλικρινής. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με έχει βοηθήσει πολύ. Την είχα ρωτήσει που να πάω μετά το GNTM και δεν είναι καθόλου σνομπ κι είναι πολύ cool, όπως κι η Χριστοπούλου», δήλωσε η Άννα Αμανατίδου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA