Μενού
  • Α-
  • Α+

Η σειρά «Κόκκινο ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 21:00 στο Open, με ένα καθηλωτικό πρώτο επεισόδιο του β' κύκλου. Η ιστορία συνεχίζεται, οι μνήμες μένουν ζωντανές και οι ξεριζωμένοι ήρωες ακολουθούν νέους δρόμους. Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς πιάνουμε το νήμα ακριβώς από εκεί που το αφήσαμε. Η Ιφιγένεια και ο Μίλτος χωρίζονται για ακόμα μια φορά την ώρα που ο Κεμάλ εκφωνεί τον διχαστικό του λόγο. 19 Μαϊου του 1919. Η πρεμιέρα της σειράς καθήλωσε τους τηλεθεατές και τους χρήστες του Twitter. Η Ιφιγένεια με το παιδί της φτάνουν πρόσφυγες στη Θεσσαλονίκη και όλοι οι ξεριζωμένοι ήρωες ακολουθούν νέους δρόμους, με τους χρήστες του Twitter να κάνουν αποθεωτικά σχόλια για τους πρωταγωνιστές.

Διαβάστε ακόμη: Κάνε ότι κοιμάσαι - Επεισόδια: Ο Νικόλας παρακολουθεί τη Βικτώρια

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η Ιφιγένεια (Αναστασία Παντούση) αναγκάζεται να κατέβει από το πλοίο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης γιατί το μωρό της είναι άρρωστο. Στο νοσοκομείο γνωρίζει το μαχητικό γιατρό Δημοσθένη Μαντά (Όμηρος Πουλάκης), που φροντίζει το παιδί. Η Ανθή(Άννα Μάγκου), που έρχεται με άλλους Πόντιους πρόσφυγες, δεν πηγαίνει στο Καραμπουρνάκι, για να φροντίσει τον πατέρα της, που πρέπει να κάνει εγχείρηση. 

Ο Νικολαΐδης (Κωνσταντίνος Καζάκος) σώζεται από έναν Τούρκο χωρικό. Η Ιφιγένεια εκτός από την Ανθή, θα συνδεθεί με την Εσμέ (Μαριάννα Κιμούλη), μια Μουσουλμάνα της Θεσσαλονίκης, που θα της σταθεί πολύ. Το τραγούδι των τίτλων, «Δυό Επιστροφές», σε μουσική Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους Κώστα Μπαλαχούτη, ερμηνεύουν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Μελίνα Ασλανίδου. Το soundtrack κυκλοφορεί από την Panik Platinum. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA