Μενού
  • Α-
  • Α+

Το GNTM επέστρεψε δυναμικά φέτος στο Star σημειώνοντας σαφώς υψηλότερη τηλεθέαση σε σχέση με τον περσινό κύκλο, ενώ κάθε Δευτέρα και Τρίτη (ημέρες προβολής του) το Twitter παίρνει «φωτιά» με τους χρήστες να σχολιάζουν όσα βλέπουν να διαδραματίζονται στο ριάλιτι μοντέλων. Ένα σχόλιο που είχε κάνει η Βίκυ Καγιά σε υποψήφια παίκτρια ότι δεν είναι «η μέση Ελληνίδα» σχολιάστηκε αρκετά και σε δηλώσεις της στη Super Κατερίνα το πρωί της Δευτέρας (3/10) η ίδια έδωσε τη δική της απάντηση. «Λογικό να δέχεται κριτική το GNTM γιατί είναι μια εκπομπή μόδας και δεν είναι απολύτως κατανοητή από το ευρύ κοινό. Η μόδα είναι ένας κόσμος μαγικός που είναι τέλειο να τον βλέπεις από την κλειδαρότρυπα, αλλά δεν είναι κατανοητός. Είμαστε τέσσερις διαφορετικοί άνθρωποι με διαφορετικά backgrounds και γούστα και αυτό από μόνο του δημιουργεί συναισθήματα οπότε, βεβαίως, δέχεται αυτό τον κυκεώνα», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά και πρόσθεσε: 

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Χατζηπαντελή: Αποκάλυψε το νέο της «ξεχωριστό» τατουάζ

«Δυστυχώς, η καθημερινότητα και η ρουτίνα της μέσης Ελληνίδας δεν της επιτρέπει να ονειρεύεται παραπάνω και παραπέρα. Όταν λέγονται τα πράγματα με τον τρόπο που ο καθένας τα σκέφτεται, είναι πολύ λογικό να υπάρχει debate και συζήτηση».

Στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά σχολίασε ακόμα τις δηλώσεις της παλαιότερης παίκτριας του GNTM, Άννας Αμανατίδου, η οποία ανέφερε πρόσφατα ότι εκείνη δεν τη βοήθησε ποτέ σε αντίθεση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αλλά και την κριτική που έχει ασκήσει ο Λάκης Γαβαλάς στο GNTM, ενώ απάντησε εάν υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει η Σοφία Χατζηπαντελή.  

«Δεν έχω έρθει ποτέ σε επαφή με την Άννα Αμανατίδου. Δεν μου ζήτησε ποτέ βοήθεια και με χαρά, να της την έδινα αν μου τη ζήταγε. Όσα κορίτσια έχουν έρθει και μου έχουν γράψει μήνυμα, μου έχουν τηλεφωνήσει κι έχουν έρθει κοντά μου, ό,τι χρειάστηκαν, ήμουν εκεί», τόνισε η Βίκυ Καγιά.

Όσον αφορά τα όσα έχει δηλώσει ο Λάκης Γαβαλάς για το GNTM, η ίδια ανέφερε: «Εγώ τον αγαπώ τον Λάκη. Είμαστε πάρα πολλά χρόνια γνωστοί και θέλω να λέει ανενόχλητος τη γνώμη του».

Τέλος, η Βίκυ Καγιά απάντησε στο αν θα ξαναδούμε σε επόμενα επεισόδια τη Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις στις οντισιόν, λέγοντας ότι «δεν αποκλείεται να επιστρέψει προς το τέλος του GNTM». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA