Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση έκανε η  Δούκισσα Νομικού, μετά την... θορυβώδη αποχώρησή της από το «Πρωινό» και οι κάμερες των δημοσιογραφικών εκπομπών την περικύκλωσαν προκειμένου να κάνει δηλώσεις. Στο σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», δεν θα ήθελε να πει πολλά πράγματα, καθώς θεωρεί ότι δεν ήταν εκείνη η κατάλληλη στιγμή ή το κατάλληλο μέρος. «Ξέρω ότι έχετε πολλά να με ρωτήσετε. Το καταλαβαίνω και το σέβομαι. Δεν είναι όμως, ούτε η κατάλληλη στιγμή, ούτε το κατάλληλο περιβάλλον για να συζητήσουμε μια απόφαση τόσο σοβαρή για εμένα», είπε αρχικά. Η Δούκισσα Νομικού ανέφερε ότι έχει λάβει αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης από το κοινό της, αλλά και συναδέλφους της.

Διαβάστε ακόμη: GNTM - Μαίρη Βυτινάρος: «Μάγεψε» το Twitter - «Ενα πραγματικό μοντέλο»

«Ο κόσμος με έχει στηρίξει πολύ και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Έλαβα χιλιάδες μηνύματα και τα είχα ανάγκη. Ευχαριστώ επίσης, πάρα πολλούς συναδέλφους που μου έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης, τόσο δημοσίως όσο και κατ' ιδίαν», ανέφερε. «Θα μου επιτρέψετε να μην πω τίποτα. Θα τα πούμε κάποια στιγμή, όταν και οι συνθήκες θα είναι καλύτερες και το περιβάλλον», δήλωσε κλείνοντας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA