Μενού
  • Α-
  • Α+

Η νέα σεζόν του «Σασμού» βρίσκει τους βασικούς ήρωες της σειράς του Alpha με νέες προκλήσεις, συναισθηματικές και προσωπικές. Nέες αφίξεις, καινούργιοι ρόλοι, ισχυρά διλήμματα. O δρόμος για τον σασμό είναι γεμάτος θυσίες. Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς τη Δευτέρα (10/10) η Βασιλική αγωνίζεται να πείσει το Νικηφόρο να φύγει από το Ηράκλειο μακριά από τον κίνδυνο της βεντέτας, αλλά το μυαλό του του γιου της τρέχει ξανά στο θάνατο του πατέρα του. Η Καλλιόπη ζητά τη βοήθεια της Στέλλας για να τα ξαναβρεί με τον Αστέρη. Παράλληλα η Θοδώρα κάνει μία επεισοδιακή γνωριμία με τον Λευτέρη. Από τη πρώτη στιγμή που διασταυρώνονται τα βλέμματα τους και οι δύο αντιλαμβάνονται πως συνδέονται με μια ξεχωριστή χημεία.

Διαβάστε ακόμη: Love Island: Τα «καυτά» φιλιά στον «αέρα»

Η γιαγιά Ειρήνη και ο Μαθιός έρχονται αντιμέτωποι και ο Παύλος μαθαίνει πως όσο έλειπε, έγιναν γεγονότα που δεν τα περίμενε και ταράζεται. Ένας παλιός αγαπημένος γνώριμος επισκέπτεται τον Αστέρη και τον βοηθά να σκεφτεί πιο ψύχραιμα τα πράγματα. Μια συνάντηση με την Αργυρώ, ίσως, αφήνει να φανεί το φως μιας ελπίδας…

Σασμός: Κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον Alpha.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA