Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πορεία στην Καμπότζη συνεχίστηκε για τους παίκτες του Asia Express στην παραθαλάσσια, τουριστική ζώνη της χώρας. Ωστόσο, το παιχνίδι αποδεικνύεται ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό. Μετά την αποχώρηση της Χριστίνας και του Δημήτρη, ο Νάσος και ο Παύλος απόλαυσαν ασφαλείς τα προνόμια της ασυλίας, όσο οι υπόλοιποι προσπάθησαν να διατηρήσουν τη θέση τους στο Asia Express! Η Κλόντια και η Ρασέλ δυσκολεύτηκαν λίγο παραπάνω, καθώς κουβαλούσαν και το μειονέκτημα: ένα πήλινο κιούπι, το οποίο έπερεπε να έχουν συνεχώς μαζί τους, χωρίς να το σπάσουν. Οι δοκιμασίες ωστόσο ήταν ιδιαίτερα δύσκολες, με αποτέλεσμα η Χριστίνα Κολέτσα να μην αντέξει και να καταρρεύσει κατά τη διάρκεια της διαδρομής. 

Διαβάστε ακόμη: Μαύρο Ρόδο: Το Twitter «υποκλίθηκε» στους πρωταγωνιστές

Η Χριστίνα Κολέτσα και η φίλη της, Μαρία, κλήθηκαν κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος και έχοντας βάρος στην πλάτη τους, να διανύσουν μια μεγάλη απόσταση με νερά, λακκούβες και λοιπές αντιξοότητες. Η τραγουδίστρια προδόθηκε από τις δυνάμεις της και έπεσε στο έδαφος, ενώ η φίλη της είχε χάσει τα λόγια της από την κούραση. «Ενιωθα τεράστιο πόνο στα πόδια μου και ο πόνος δεν υπήρχε! Τα νεύρα ήταν πάνω από το κεφάλι μου και όταν έχω νεύρα χάνεται η λογική και γίνομαι λίγο κακιασμένη» ομολόγησε η Χριστίνα Κολέτσα. «Εμείς είμαστε λίγο στον κόσμο μας! Δηλαδή έχουμε έρθει εδώ πέρα λίγο σαν παιδική χαρά και απλά κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Μια βγαίνουμε δεύτερες, μια βγαίνουμε τελευταίες. Το κάνουμε και για το κέφι μας και για να δοκιμάσουμε τις αντοχές μας. Πρέπει όμως να γίνουμε λίγο πιο δυνατές και πιο "πονηρές" λίγο. Βλέπω όλον αυτόν τον καιρό ο ένας να βοηθάει τον άλλον και υπάρχουν ζευγάρια που ο ένας βοηθάει τον άλλον. Εμάς, όσο καιρό είμαστε εδώ πέρα, δεν μας έχει βοηθήσει ποτέ κανένας. Ποτέ».

Asia Express: Το ζευγάρι που αποχώρησε

https://www.instagram.com/reel/CjgcN3QDKhY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο τέλος του επεισοδίου, ο Πέτρος Πολυχρονίδης ανακοίνωσε το ζευγάρι που βγήκε τελευταίο και που έπρεπε να αποχωρήσει από το ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας. Ο Χρήστος Ζώτος και ο Στέλιος Λεγάκης είναι το ζευγάρι που επιστρέφει στην Ελλάδα, με την Χριστίνα Κολέτσα και τη Μαρία να ξεσπούν σε κλάματα και να αγκαλιάζονται, αφού πίστευαν πως εκείνες θα έφευγαν από το παιχνίδι. Με την ανακοίνωση των ονομάτων, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster σοκαρίστηκαν. «Γιατί ρε; Τρίτοι ξεκινήσατε», είπε έκπληκτος ο πρώτος, ενώ ο δεύτερος συμπλήρωσε: «Έχω σοκαριστεί που φεύγουν τα παιδιά! Δεν το πιστεύω και δεν ξέρω πως θα είναι χωρίς τα παιδιά το παιχνίδι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA