Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για την αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή από το GNTM και τη φημολογούμενη κόντρα τους, αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του Δημήτρη Σκουλού, ο οποίος μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι «η Βίκυ ήθελε να τα αλλάξει όλα. Τα όλα ήμασταν εμείς. Δεν ήμασταν φίλοι και ούτε πρόκειται να γίνουμε». Η Βίκυ Καγιά απάντησε και σε όσους την κατηγορούν ότι κάνει bullying στις διαγωνιζόμενες. «Εγώ δεν είπα ποτέ ότι ήταν λάθος κίνηση να έρθει η Σοφία Χατζηπαντελή στο GNTM. Όχι, όχι, αυτό είναι προπαγάνδα, δεν είναι αλήθεια. Εμείς μιλήσαμε για την ανάρτηση που έκανε η Σοφία, δεν έχει καμία σχέση με το να έρθει σαν guest ή όχι», ξεκαθάρισε η Βίκυ Καγιά, ενώ αναφέρθηκε και στα σχόλια στο Instagram που έκανε η Σοφία Χατζηπαντελή για τη Μαίρη Βυτινάρος. «Είναι μια νέα κοπέλα 25 χρονών και λειτουργούν τα social media πολύ διαφορετικά, απ΄ότι το κάνουμε εμείς. Αυτοσαρκάζονται, γνωρίζονται μέσα από τα social media και τα λειτουργούν με άλλο τρόπο. Μπορεί να το σκέφτηκε μια δεύτερη φορά, δεν έγινε κάτι, δεν χάλασε και ο κόσμος».

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: «Καλό είναι κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη να υπάρχει στήριξη»

Για τις σχέσεις της με τον Δημήτρη Σκουλό: «Ο Δημήτρης ήταν ένας συνεργάτης τότε που ως φωτογράφος κι εγώ ως μοντέλο δουλέψαμε πολύ αρμονικά μαζί, συνεργαστήκαμε στο GNTM μια χαρά, αλλά δεν ήμασταν ποτέ κολλητοί χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αντιπαθούμε ο ένας τον άλλο», είπε η Βίκυ Καγιά στην κάμερα του ΣΚΑΪ. Τέλος, αναφέρθηκε στο bullying που την κατηγορούν ότι κάνει στους διαγωνιζόμενους. «Δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου, δεν ξέρω τι σημαίνει, δεν το έχω κάνει ποτέ και ούτε θα το κάνω. Τα κορίτσια του GNTM δεν έρχονται εκεί για να κάνουν βόλτα, έρχονται για να κερδίσουν 100.000 ευρώ», είπε κλείνοντας και πρόσθεσε: «Δεν με στεναχωρούν οι δηλώσεις πρώην παικτριών, μόνο τα θέματα υγείας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA