Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Έβελυν ήταν από τις κοπέλες που ξεχώρισαν τόσο στις οντισιόν όσο και στο ID Catwalk του φετινού κύκλου του GNTM, όμως, στο bootcamp οι κριτές έκριναν πως οι λήψεις της δεν ήταν τόσο καλές συγκριτικά με τα υπόλοιπα κορίτσια και έτσι το τρανς μοντέλο δεν πήρε το πράσινο φως για να μπει στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων του Star. Στο άκουσμα ότι δεν μπαίνει στο σπίτι του GNTM, η Έβελιν ξέσπασε σε κλάματα με αποτέλεσμα οι κριτές να φωνάξουν τον ψυχολόγο και η ίδια μιλώντας στη «Super Κατερίνα» τόνισε ότι δεν μετανιώνει για αυτό το ξέσπασμα που είχε. 

Διαβάστε ακόμη: Λάκης Γαβαλάς: «Εύχομαι η Σοφία Χατζηπαντελή να πήρε followers με όσα είπα»

«Ήταν η πρώτη μου εμπειρία και επαφή με την τηλεόραση. Είχα πάει κατενθουσιασμένη χωρίς να μπορέσω να προσδιορίσω και να ελέγξω τα συναισθήματά μου», είπε αρχικά η Έβελυν και εξήγησε για ποιο λόγο δεν μετανιώνει που αντέδρασε με αυτό τον τρόπο, αποκαλύπτοντας παράλληλα, μια τραυματική εμπειρία που είχε στο σχολείο σε ηλικία 13 ετών. 

«Δεν μετανιώνω για το ξέσπασμα που είχα. Έχω μάθει στη ζωή μου ό,τι επιθυμώ - κυρίως ό,τι έχει να κάνει με τα όνειρά μου - να το κατακτώ. Ήταν η έκφρασή μου, έτσι ένιωθα, έτσι έκανα. Εννοείται ότι ήθελα να συνεχίσω. Ένιωσα πάρα πολλή απογοήτευση κυρίως γιατί πιστεύω στον εαυτό μου», ανέφερε η Έβελυν.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι «Λαμβάνω καθημερινά αρνητικά σχόλια. Θυμάμαι στα 13 μου 20 άτομα να με χτυπάνε και να με τραβάνε βίντεο, το οποίο βίντεο κυκλοφόρησε σε όλο το σχολείο, αλλά πάντα εγώ έλεγα "είμαι αυτή που είμαι και δεν θα αφήσω κάποιον να με επηρεάσει". Δεν τα ανέφερα όλα αυτά στο GNTM γιατί δεν ήθελαν να ακουστούν σαν δράμα. Εκεί πήγα για άλλο σκοπό, για να μάθω και όχι για να πω τη ζωή μου». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA