Μενού
  • Α-
  • Α+

Την οργή του Παλατιού αλλά και του πρίγκιπα Ουίλιαμ θα αντιμετωπίσει το Netflix και οι παραγωγοί του «The Crown», καθώς η 5η σεζόν της επιτυχημένης σειράς της streaming πλατφόρμας θα παρουσιάζει τις τελευταίες στιγμές της αδικοχαμένης Νταϊάνα. Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση για τον επόμενο κύκλο της σειράς, τα επόμενα επεισόδια θα καλύψουν όλες τις τελευταίες ημέρες που έζησε η «πριγκίπισσα του λαού», μέχρι το τραγικό δυστύχημα στη γαλλική πρωτεύουσα τον Αύγουστο του 1997. 

Διαβάστε ακόμη: The Voice: Η μουσική μπήκε στη ζωή μου όταν είδα τον Χρήστο Σαντικάι να τραγουδάει χριστουγεννιάτικα

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η κίνηση αυτή δεν φαίνεται να αρέσει και στον πρίγκιπα Ουίλιαμ, με πηγή κοντά του να αναφέρει πως ο ίδιος είναι εξοργισμένος που η πλατφόρμα αναπαράγει τις τελευταίες μέρες της μητέρας του για ψυχαγωγικούς σκοπούς. «Το να βρίσκεσαι στο Παρίσι και να μετατρέπεις τις τελευταίες μέρες και ώρες της Νταϊάνα σε δράμα είναι πολύ άβολο. Η σειρά προσπαθούσε πάντα να παρουσιάσει μια φανταστική εκδοχή της βασιλικής ιστορίας με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευαισθησία. Αλλά τελευταία, καθώς τα πράγματα πλησιάζουν στο σήμερα, είναι πιο δύσκολο να επιτευχθεί αυτή η ισορροπία», αναφέρει πηγή από την παραγωγή στη Sun.

Σύμφωνα με τη Sun, ακόμα και τα μέλη της παραγωγής δείχνουν να διστάζουν να γυρίσουν τα συγκεκριμένα επεισόδια. «Αισθανόμαστε σαν να ξεπερνιέται μια πολύ λεπτή γραμμή», αναφέρουν. Το Netflix ωστόσο επιμένει πως από σεβασμό και μόνο, η σκηνή του ατυχήματος στη σήραγγα Pont de l'Alma στο κέντρο του Παρισιού, δεν θα αναπαραχθεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA