Μενού
  • Α-
  • Α+

Αγνωστες πτυχές της ζωής του αποκαλύπτει ο Νίκος Χατζηνικολάου σε μια σπάνια εμφάνισή του στο ImpacTalk. Ο Νίκος Χατζηνικολάου αφηγείται τους σταθμούς στην πορεία του στη δημοσιογραφία και μιλά για τις απαιτήσεις, τις χαρές και τις προκλήσεις της καθημερινής τηλεοπτικής έκθεσης, για το τρακ του anchorman πριν από το σήμα, για το ρόλο της τηλεθέασης στη διαμόρφωση του δελτίου ειδήσεων, για τη βαλλόμενη αξιοπιστία της ενημέρωσης, για τις δύσκολες στιγμές και για τους ανθρώπους που του προσφέρουν γαλήνη. Θυμάται επιτυχίες και λάθη και εξηγεί γιατί η τηλεόραση παραμένει γι’ αυτόν μια παρένθεση, που δεν θα του λείψει.

«Ο σκοπός δεν μπορεί να αγιάζει τα μέσα. Και ο μεγαλύτερος μύθος για τη δημοσιογραφία είναι ότι μπορεί να οδηγεί παντού. Όποιος εγκαταλείπει τη δημοσιογραφία για την πολιτική, συνήθως χρειάζεται σωσίβιο», αναφέρει χαρακτηριστικά στο ImpacTalk ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο ίδιος ήξερε από πολύ μικρός ποιο δρόμο θα ακολουθήσει στη ζωή του. Του ήταν σαφές πως η δημοσιογραφία έμελλε να συμβεί, ήταν στο αίμα του. «Η “τρέλα” μου για τη δημοσιογραφία με κρατάει ζωντανό να συνεχίζω», αποκαλύπτει στο ImpacTalk για να προσθέσει: «Τα παιδιά μου όμως αποτελούν τη μεγαλύτερη επιτυχία στη ζωή μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA