Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του προηγούμενου κύκλου του Survivor, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για το αν θα συμμετέχει στο Survivor All Star που ετοιμάζεται πυρετωδώς στον ΣΚΑΪ, αλλά μία ερώτηση που αφορούσε τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη, έδειξε να την εκνευρίζει αρκετά. «Το πιο πιθανό είναι να μη βρίσκομαι στο Survivor All Star, αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις, αφήνω ένα πολύ μικρό ενδεχόμενο ανοιχτό μέχρι τον Δεκέμβρη δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει αλλάξει», είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. 

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο εκνευρισμός on camera όταν ρωτήθηκε «πάλι» για το Survivor All Star

Όταν, όμως, ρωτήθηκε για το αν ο σύντροφός της, Κώστας Πηλαδάκης, θα την άφηνε για δεύτερη χρονιά να πάει τόσους μήνες στο Survivor, η Ναυσικά έδειξε τον εκνευρισμό της και απάντησε: «Είναι πολύ άσχημο να λέει κάποιος "αν θα με άφηνε ο Κώστας Πηλαδάκης" και ο χ Πηλαδάκης και ο κάθε σύντροφος. Εγώ έχω να πω ότι σαν Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, είμαι ανεξάρτητη προσωπικότητα και παίρνω τις αποφάσεις μόνη μου. Δεν περιμένω κανέναν να μου δώσει άδεια». 

Τόνισε δε πως «Σαφώς και συζητάς κάποια πράγματα με τον σύντροφό σου, αλλά την τελική απόφαση την παίρνεις πάντα εσύ ο ίδιος. Και αυτό πρέπει να έχουν στο μυαλό τους όλες οι γυναίκες. Καμία γυναίκα δεν είναι κτήμα κανενός. Αυτά έχω να πω και χαιρετώ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA