Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, η τηλεοπτική Ελισάβετ από το «Μαύρο Ρόδο», μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για το πώς πήρε το ρόλο στη σειρά του Mega, για τη ζωή της στο Λονδίνο, το φιλί με τον Πέτρο (Μιχαήλ Ταμπακάκη), ενώ αυτοσαρκάστηκε με μοναδικό τρόπο όταν αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή. «Ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου η casting director και μου ζήτησε να κάνω μια σκηνή σε self-tape. Το έκανα, το έστειλα, τους άρεσε και μου ζήτησαν να έρθω στην Αθήνα. Δεν το πίστευα ιδιαίτερα, αλλά το έκανα. Το πρώτο δοκιμαστικό που έκανα ήταν μαζί με τον Μιχαήλ Ταμπακάκη. Δεν είχαμε προλάβει να μιλήσουμε καθόλου και αυτό με βοήθησε γιατί στον ρόλο δεν έχουν κάποια σχέση και αυτή ντρέπεται πολύ μαζί του», είπε η νεαρή ηθοποιός. 

Διαβάστε ακόμη: Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ φιλήθηκαν και το Twitter έπαθε παροξυσμό

Η ίδια δεν έκρυψε ότι «Μου άρεσε η ζωή μου στο Λονδίνο, αλλά ήμουν έτοιμη να το εγκαταλείψω, γιατί μια ζωή ήθελα να γίνω ηθοποιός. Υπάρχουν πράγματα που άφησα πίσω, αλλά σκέφτομαι ότι κάποια στιγμή μπορεί να ξαναγυρίσω. Ήθελα να είμαι πρωταγωνίστρια σε μια σειρά, ήταν ο σκοπός μου, ήταν στο πλάνο».

Όσον αφορά τη συνέχεια του «Μαύρου Ρόδου», η Φωτεινή Παπαθεοδώρου είπε πως «Ο κόσμος θέλει να με δει εκτός μοναστηριού, αλλά θα αργήσω να βγω. Επίσης, θέλουν να δουν την Ελισάβετ με τον Γεράσιμο, τον παιδικό της φίλο. Ο Γεράσιμος την σέβεται, ενώ ο Πέτρος ξεπερνάει κάποια όρια».

Αναφερόμενη στο φιλί της Ελισάβετ και του Πέτρου εξήγησε ότι «Η Ελισάβετ ένιωσε κάτι, αλλά δεν ήξερε τι είναι αυτό που νιώθει, δεν έχει καθόλου εμπειρία. Ήταν πρωτόγνωρο, χρειάζεται χρόνο για να καταλάβει μέσα της τι είναι αυτό που νιώθει. Ο Πέτρος είναι τύπος που θα βρει λόγους να πάει ξανά στο μοναστήρι. Θα έρχεται συχνά, αλλά ως εκεί, θα μιλάμε».

Μιλώντας για τις ημέρες που πέρασε σε μοναστήρι μαζί με την Κατερίνα Διδασκάλου για να μπορέσουν να μπουν στο πετσί των ρόλων τους, δεν έκρυψε πως στην αρχή η όλη ιδέα την είχε τρομάξει. «Είχα τρομάξει που θα κλεινόμουν για κάποιες μέρες, αλλά οι μοναχές σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετα, τρώμε μαζί, κάνουμε αστεία», είπε.

Τέλος, όταν αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, η Φωτεινή Παπαθεοδώρου εξομολογήθηκε πως προτιμά τις ήρεμες σχέσεις, λέγοντας πως «Δε θέλω καθόλου ταρακουνήματα, γεννήθηκα γιαγιά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA