Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Αρης Σοϊλέδης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και στη δημοσιογράφο Σοφία Ραυτοπούλου για το All Star Survivor, τον γάμο του με τη Μαρία Αντωνά αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media. «Δεν έχει γίνει κάποια νύξη από την μεριά της παραγωγής. Αναμονή να γίνει κάποια επαφή, δεν ξέρω αν θα γίνει και με τι όρους θα γίνει αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα. Για το αν θα πάω ή όχι δεν θα παίξει ρόλο το οικονομικό», είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης. Όσον αφορά στον γάμο του με τη Μαρία Αντωνά, ο Άρης Σοϊλέδης δήλωσε: «Είχαμε βάλει ένα πλάνο να γίνει τον Σεπτέμβριο, αυτό δεν καταφέραμε να γίνει δυστυχώς. Το αρχικό πλάνο είναι να γίνει μέσα στο 2022. Την πρώτη φορά που μιλήσαμε, χωρίς να έχουμε ιδωθεί από κοντά, της είπα ότι θα την παντρευτώ. Είμαστε ίδιο ζώδιο, ίδιο ωροσκόπιο, την περίοδο που γνωριστήκαμε μάλιστα διαβάζαμε και το ίδιο βιβλίο, οπότε το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή». 

Διαβάστε ακόμη: Δήμητρα Ματσούκα για Πάνο Σταθακόπουλο: «Δεν είμαι σίγουρη ότι τον γνωρίζω τον κύριο»

Σχετικά με τα αρνητικά αλλά και τα θετικά σχόλια που δέχτηκε μετά τη συμμετοχή του στο Survivor, ο Άρης Σοϊλέδης ανέφερε: «Τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο, που δεν έχουν ζωή, κράζουν, βρίσκουν οικογένειες, εύχονται κατάρες και όλα αυτά, δεν τους βλέπω καν». «Έχω πάρει πολλή αγάπη. Έβρισκαν το τηλέφωνό μου από τον τηλεφωνικό κατάλογο και το κινητό μου χτύπαγε ασταμάτητα. Τρελάθηκα και τώρα το έκανα απόρρητο γιατί δεν σταματούσε. Μεγάλη ικανοποίηση για εμένα που ο κόσμος με αγάπησε αυτούς τους έξι μήνες», κατέληξε ο Άρης Σοϊλέδης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA