Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τη συμμετοχή στο J2US, το GNTM και το ενδεχόμενο να παρουσιάσει εκπομπή μίλησε ο Αγγελος Μπράτης στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και πάλι. «Οι πρόβες πάνε πάρα πολύ καλά, κάθε φορά που έρχομαι, ενθουσιάζομαι και περισσότερο. Ο κόσμος μου λέει ότι του αρέσει που με βλέπει να είμαι έξω καρδιά. Το μόνο που με ενοχλεί είναι που λένε το όνομά μου Μπράντης και όχι Μπράτης, τα αρνητικά σχόλια δε με ενοχλούν», είπε αρχικά. Ο Αγγελος Μπράτης είπε επίσης: «Το GNTM το βλέπω διαφορετικό, γιατί είναι διαφορετικό. Δεν μου λείπει γιατί είμαι στο J2US και έχουμε μία τεράστια σκηνή, είναι και η Σαμπρίνα. Όλη μου τη ζωή το ήθελα αυτό, τώρα θα μου λείπει κάτι άλλο;».

Διαβάστε ακόμη: Φαίη Σκορδά: «Η απόφασή μου να φύγω από τον ΑΝΤ1 ήταν συνειδητή»

Για το εάν θα τον δει το κοινό σε μία διαφορετική συνεργασία, ο Αγγελος Μπράτης επεσήμανε πως: «Ο κ. Μπράτης κριτής, χορευτής, τραγουδιστής. Ο κ. Μπράτης… παίρνει συνεντεύξεις; Ο κ. Μπράτης… ταξιδεύει; Ο κ. Μπράτης είναι ένας χαρακτήρας. Είμαι ένας άνθρωπος έξω καρδιά, είναι όμως φορές που δεν θέλω να με πλησιάζει κάνεις και να κλειστώ σπίτι μου. Όταν με περικυκλώνουν πολλοί άνθρωποι και μου ζητάνε πράγματα ή απαιτούν πράγματα, κλείνομαι στον εαυτό μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA