Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Κορινθίου έχει ενταχθεί στην ομάδα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 αναλαμβάνοντας το εμπορικό κομμάτι της εκπομπής καθώς και τη μαγειρική με τα ζώδια. Ωστόσο, στο πρώτο μέρος της εκπομπής, αυτό που έχει να κάνει με την επικαιρότητα δεν έχει μπει ποτέ και όπως λέει στην κάμερα της εκπομπής «Open weekend» ούτε θέλει να μπει τονίζοντας «ενημερώνομαι, ξέρω ακριβώς τις ειδήσεις και την επικαιρότητα αλλά δεν… Δεν μπορώ… Αυτό το πράγμα…Πραγματικά δεν ξέρω πως αντέχουν να έχουν καθημερινά τόσο άμεση επαφή με την επικαιρότητα», ενώ αποκαλύπτει ότι δεν κοιτάει ούτε τα νούμερα τηλεθέασης.

Διαβάστε ακόμη: Το παρασκήνιο με Κανάκη - Λιάγκα στον ΑΝΤ1 και η κρίσιμη σύσκεψη ΣΚΑΪ - Σκορδά

«Είμαι μια χαρά στο Πρωινό. Δεν βλέπω τον ανταγωνισμό, ούτε τα νούμερα. Είναι ό,τι βλέπω από εσάς και ό,τι πιάνει το ραντάρ μου. Δεν με απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης. Εμένα με νοιάζει ο κόσμος. Δε μπαίνω καν στη διαδικασία να δω τα νούμερα. Ούτε καν. Δεν θέλω να μπω στο πρώτο κομμάτι της εκπομπής με την επικαιρότητα. Ενημερώνομαι, ξέρω ακριβώς τις ειδήσεις και την επικαιρότητα αλλά δεν… Δεν μπορώ… Αυτό το πράγμα…Πραγματικά δεν ξέρω πως αντέχουν να έχουν καθημερινά τόσο άμεση επαφή με την επικαιρότητα. Είναι ψυχοφθόρο… Δε θέλω,  μια χαρά είμαι» ανέφερε η Μαρία Κορινθίου.

Όσο για εκείνα που είπε πρόσφατα ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής σχετικά με το πόσο καιρό θα μείνει στο Πρωινό αλλά και για τους “εχθρούς τους” η Μαρία Κορινθίου είπε, «Αυτό που είπε ο Γιώργος Λιάγκας δεν ήταν μπηχτή, ήταν νάζι. Δεν ξέρω ποιοι είναι οι εχθροί που είπε. Ούτε σε αυτά δίνω σημασία εγώ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA