Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά το τέλος της ραδιοφωνικής του εκπομπής μίλησε για την προσωρινή διακοπή του «Εκατομμυριούχου» λόγω των «Ράδιο Αρβύλα», τα «ντιβιλίκια» και το τέλος της γκρίνιας. Αρχικά ο παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη για τo The 2Night Show: «Υπάρχουν καλεσμένοι που δεν ήρθαν, γιατί δεν ταιριάζαμε ή δεν υπάρχουν συμπάθειες. Όταν είμαι εργαζόμενος σε ένα κανάλι, είμαι εκεί χωρίς ντιβισμούς, χωρίς τέτοια πράγματα, χωρίς τέτοιες καταστάσεις», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Πότε επιστρέφει και γιατί ο ΣΚΑΪ «σπάει» την συμφωνία των καναλιών

Για τους «Ράδιο Αρβύλα», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε πως: «ήξερα από την αρχή, ότι όταν βγουν οι «Ράδιο Αρβύλα» θα σταματήσει ”Ο εκατομμυριούχος”. Δεν με πειράζει τίποτα, πλέον θα απολαύσω όλο αυτό που συμβαίνει, χωρίς γκρίνιες και χωρίς στενοχώριες. Δόξα τω Θεώ κάνω τον σταυρό μου να μπορούμε να δουλεύουμε και να κάνουμε τον κόσμο να γελάει και να περνάει ωραία. Ολα τα άλλα είναι για κάποιες άλλες εποχές. Ολα τα ντιβιλίκια τελειώσανε πια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA