Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μίνα Αδαμάκη δεν είναι πια ανάμεσά μας. Σε ηλικία 78 ετών νικήθηκε από τον καρκίνο. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή το απόγευμα της Παρασκευής μέσα από τα social media ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας. Έχοντας πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο… μία είναι εκείνη που έχει χαραχθεί βαθιά στην καρδιά του κοινού.

Ο λόγος για το θρυλικό σίριαλ του MEGA, «Τρεις Χάριτες» όπου και η αείμνηστη πρωταγωνίστρια συνυπήρξε τηλεοπτικά με τη Νένα Μεντή και την Άννα Παναγιωτοπούλου. Το σίριαλ του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου που με τις απολαυστικές του ατάκες που διασκέδασε και θα διασκέδαζε για πολλά χρόνια ακόμα το τηλεοπτικό κοινό.

Στις «Τρεις Χάριτες» η Μίνα Αδαμάκη ερμήνευσε τον εμβληματικό πια ρόλο της Ειρήνης Χαρίτου. Η συγκεκριμένη ηρωίδα ήταν η πιο… αθώα και λογική αδελφή από τις «Τρεις Χάριτες» καθώς και ένα πρόσωπο που συνδέθηκε με εκατομμύρια τηλεθεατές και οι ατάκες έγιναν αστικοί μύθοι.

https://www.instagram.com/p/Ck09vxJrAqI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μέχρι και σήμερα άλλωστε, όπως πρόδωσε και στην τελευταία τηλεοπτική της συνέντευξη στην κάμερα του MEGA Καλημέρα, πολλοί ήταν εκείνοι που σταματούσαν την ηθοποιό φωνάζοντας την «Ειρήνη» στον δρόμο ή στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό στο Instagram, το απόγευμα της Παρασκευής, το Μεγάλο Κανάλι θέλησε να αποχαιρετήσει τη δική του Ειρήνη από τις Τρεις Χάριτες με μια συγκινητική δημοσίευση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA