Μενού
  • Α-
  • Α+

Το βράδυ της Πέμπτης (17/11) προβλήθηκε το πέμπτο επεισόδιο του Maestro και οι τηλεθεατές είδαν την πρώτη ερωτική σκηνή ανάμεσα στον Σπύρο και τον Αντώνη  οι οποίοι ζουν τον έρωτά τους παρά τις έντονες αντιδράσεις και τις «εκρήξεις» των πατεράδων τους. Οι δύο άντρες πήγαν στο δάσος για σκοποβολή και αφού αντάλλαξαν ένα φιλί, έκαναν έρωτα με το Twitter να χειροκροτά τόσο τους ηθοποιούς όσο και τον δημιουργό της σειράς, Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ο οποίος δείχνει τη διαφορετικότητα μέσα από τις σειρές του.

Διαβάστε ακόμη: Το παζλ «My Style Rocks» και το θρίλερ με την Παπαγεωργίου, ο μαινόμενος Λιάγκας κι ο προβληματισμός Σκορδά

Υπενθυμίζεται ότι το 2003 στη σειρά «Κλείσε τα Μάτια» ο Κώστας Κάππας και ο Περικλής Ασημακόπουλος είχαν φιληθεί στο στόμα σε επεισόδιο της σειράς, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων με αποτέλεσμα να επιβληθεί από το το ΕΣΡ πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ, το οποίο στη συνέχεια ακύρωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Ωστόσο, η αντίδραση του κοινού 19 χρόνια μετά είναι τελείως διαφορετική, αφού μετά την προβολή της ερωτικής σκηνής μεταξύ του Σπύρου και του Αντώνη, το Twitter πήρε «φωτιά» με τα tweets να είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία θετικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA