Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ερχόμενη Παρασκευή (25/11) η Ρούλα Κορομηλά θα βρεθεί στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» και την είδηση για την τηλεοπτική συνάντηση της χρονιάς ανακοίνωσε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τετάρτης (23/11), χωρίς να κρύψει την ανυπομονησία της για αυτή τη συνάντηση αφού οι δυο τους έχουν να τα πουν τηλεοπτικά 27 χρόνια - από το 1995 - όταν η Ελένη Μενεγάκη ήταν ουσιαστικά στο ξεκίνημά της και παρουσίαζε για πρώτη χρονιά τον «Πρωινό Καφέ» στον ΑΝΤ1, ο οποίος γιόρταζε τότε πέντε χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα.  

Διαβάστε ακόμη: ANT1plus... τέλος: Ολα τα παιχνίδια του Mundial 2022 ελεύθερα από τον ΑΝΤ1

«Σαν ψέμα μου φαίνεται. Μία φορά μόνο κατάφερα να δω και να συνομιλήσω με εκείνη που νομίζω ότι ήταν το πρώτο όνομα που είπαμε: παρουσιάστρια… Μιλάω για τη Ρούλα Κορομηλά. Ενώ και οι δύο ήμασταν πολλά χρόνια στην τηλεόραση μόνο μια φορά καταφέραμε να μιλήσουμε μαζί και είχε να κάνει με τα γενέθλια του Πρωινού Καφέ, την εκπομπή που εκείνη ξεκίνησε και ανέδειξε. Ήταν η πρώτη μου χρονιά στον ΑΝΤ1. Από τότε και μετά την Ρούλα δεν την ξαναείδα. Δεν έπαψα, όμως, ποτέ να παρακολουθώ τη διαδρομή της. Με ενδιέφερε πάρα πολύ το πώς έκανε τα πράγματα και οι επιλογές που έκανε», είπε αρχικά η παρουσιάστρια. 

Στη συνέχεια εξήγησε ότι «Δεν είχα ποτέ προσωπική επαφή μαζί της, δεν είχαμε τηλέφωνο η μία της άλλης όλα αυτά τα χρόνια. Όταν συναντιόμασταν σε ένα χώρο, πάντα μιλούσαμε η μία στην άλλη. Όταν μου είπαν αυτή τη φορά ότι θα βρεθούμε με τη Ρούλα, είπα "απίστευτο". Είπα "δώστε μου ένα τηλέφωνο να μιλήσω μαζί της". Πώς θα βρεθούν δύο γυναίκες που η καθεμία έχει κάνει τη διαδρομή της, αλλά δεν έχουν βρεθεί ποτέ εκτός από πριν 27 χρόνια στον «Πρωινό Καφέ»; Πώς θα νιώσουμε όταν καθίσουμε και οι δύο σε ένα καναπέ, αλλά δεν έχουμε ξαναπεί άλλη κουβέντα;»

Μάλιστα, δεν έκρυψε ότι οι δυο τους μίλησαν στο τηλέφωνο λίγο πριν ξεκινήσει η σημερινή εκπομπή και ενώ η Ρούλα Κορομηλά βρισκόταν στα γυρίσματα της εκπομπής «Σπίτι με το Mega» που παρουσιάζει κάθε Σάββατο στο Mega.

«Λίγο πριν ξεκινήσω την εκπομπή την πήρα τηλέφωνο, το σήκωσε και ξεκινήσαμε να μιλάμε λες και μιλάγαμε χρόνια. Είναι απίστευτο ακόμα και για μένα. Την ώρα που την πήρα λέω "τι θα σκέφτεται αυτή η γυναίκα που δεν έχουμε μιλήσει τόσα χρόνια;" Πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ που μου δίνεται η ευκαιρία - όσο είμαι ακόμα εδώ - να μιλήσω με τη Ρούλα. Την Παρασκευή θα είναι εδώ μαζί μας. Εγώ έχω χιλιάδες πράγματα στο μυαλό μου να τη ρωτήσω. Και να σας πω κάτι; Θα ήθελα και η ίδια να με ρωτήσει πράγματα. Πώς να νιώθουν δύο γυναίκες που πέρασαν από τον ίδιο χώρο, μεγάλωσαν, ωρίμασαν και γεύτηκαν τόσα πολλά;», αναρωτήθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

Όταν λίγο μετά έπαιξαν πλάνα από την επετειακή εκπομπή για τα πέντε χρόνια του «Πρωινού Καφέ», η παρουσιάστρια ανέφερε: «Είναι σαν μαγική εικόνα. Τότε είχε γίνει χαμός, μιλούσε όλος ο κόσμος. Αυτή η εκπομπή είχε πάει και πέντε ώρες, δηλαδή είχα πάρει και από το παρακάτω. Εγώ δεν είχα καμία σχέση με αυτό, αυτό όλο ήταν Ρούλα. Εγώ απλά έτυχε να είμαι η παρουσιάστρια η επόμενη, που δεν ήμουν η πρώτη, πρώτα ήταν η Πόπη Χατζηδημητρίου, ήμουν εκείνη που την υποδέχθηκε». 

«Αυτή η εκπομπή τότε έσκισε και συζητήθηκε, όχι γιατί εγώ μιλούσα με τη Ρούλα και η Ρούλα με εμένα, αλλά γιατί η Ρούλα είχε επιστρέψει εκεί απ’ όπου είχε φύγει. Η Ρούλα ξεκίνησε στην ΕΡΤ, αλλά το ξεπέταγμά της έγινε στον ΑΝΤ1. Κατάφερε να κάνει αυτό που κανένας άλλος παρουσιαστής ή παρουσιάστρια δεν είχε κάνει μέχρι τότε, αυτή την προσωπική σχέση με τον κόσμο», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA