Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Survivor All Star, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ στις 8 Ιανουαρίου και σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, σήμερα Δευτέρα (28/11) ξεκίνησαν τα πρώτα δοκιμαστικά αγωνίσματα, τα οποία πραγματοποιούνται στο Γαλάτσι, μια δοκιμασία κρίσιμη για το αν θα ταξιδέψει κάποιος παίκτης στον Άγιο Δομίνικο. Στον «αέρα» της εκπομπής ακούστηκαν και τα ονόματα των παικτών που έχουν υπογράψει με την παραγωγή και αν μη τι άλλο πρόκειται για δυνατούς αγωνιστικά παίκτες, προερχόμενους από όλους τους προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι επιβίωσης.  

Διαβάστε ακόμη: Μαυρίκιος Μαυρικίου: Αποχώρησε με κλάματα από το πλατό για την παρενόχληση που είχε δεχτεί

Όσον αφορά τις γυναίκες, σύμφωνα με τη Super Κατερίνα, έχουν υπογράψει οι Κατερίνα Δαλάκα, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Αφροδίτη Σκαφίδα, Μελίνα Μεταξά, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Ρία Κολοβού, Βρισηίδα Ανδριώτου, Νικολέτα Μαυρίδη, Καρολίνα Καλύβα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Στέλλα Ανδρεάδου και Εύη Σαλταφερίδου. 

Αντίστοιχα οι άνδρες που έχουν υπογράψει είναι οι Ηλίας Γκότσης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Στέλιος Χανταμπάκης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Μάριος Πρίαμος, Ορέστης Τσάνγκ, Περικλής Κονδυλάτος, Ηλίας Μπόγδανος, Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Γιώργος Κόρομι, Κώστας Παπαδόπουλος, Σπύρος Μαρτίκας, Γιωρίκας Πηλίδης, Τάκης Καραγκούνιας. 

Από κει και πέρα Τριαντάφυλλος, Γιάννης Σπαλιάρας και Αλέξης Παππάς μπορεί να δηλώνουν ότι δεν θα λάβουν συμμετοχή, όμως, σύμφωνα με τη Super Κατερίνα, ο μεν πρώτος θα μπει αργότερα, ίσως τον Φεβρουάριο, στο παιχνίδι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ οι άλλοι δύο δεν έχουν πειστεί ακόμα. 

Όσον αφορά τον Γιώργο Αγγελόπουλο που τόσα έχουν γραφτεί το προηγούμενο διάστημα για ενδεχόμενη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης και παρά το γεγονός ότι ο ίδιος έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι είναι αδύνατο να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο λόγω γυρισμάτων σε ταινίες που θα συμμετέχει, ο Γρηγόρης Γκουντάρας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Ντάνος να μπει για ένα μήνα στο παιχνίδι ως «έπαθλο» για να ενισχύσει αγωνιστικά τη μια από τις δύο ομάδες. Όταν η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε εάν αυτό που αναφέρει είναι σενάριο ή πληροφορία, εκείνος άφησε να εννοηθεί ότι αυτό το ενδεχόμενο είναι κάτι ενδιάμεσο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA