Μενού
  • Α-
  • Α+

Η τηλεοπτική συνάντηση της χρονιάς ήταν αυτή ανάμεσα στη Ρούλα Κορομηλά και την Ελένη Μενεγάκη, με τις δύο παρουσιάστριες να βρίσκονται στο ίδιο πλατό έπειτα από 26 χρόνια την περασμένη Παρασκευή (25/11), γεγονός που συζητήθηκε όσο κανένα στις ψυχαγωγικές εκπομπές αυτές τις μέρες. Το απόγευμα της Δευτέρας (28/11), η Ρούλα Κορομηλά θέλησε να ευχαριστήσει την Ελένη Μενεγάκη, δημοσιεύοντας ένα backstage βίντεο από την ημέρα που πήγε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη».

Διαβάστε ακόμη: GNTM: Αποχώρησε η Ειρήνη - Έξαλλοι οι κριτές με τις φωτογραφίες

https://www.instagram.com/reel/ClgvwHIOyEW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Ρούλα Κορομηλά, ανάρτησε ένα βίντεο με τις δυο τους να έχουν ξεσπάσει σε πολλά γέλια και στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Ελένη μου σε ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία, για τη φιλόξενη αγκαλιά με τη οποία με υποδέχθηκες στο τηλεοπτικό σου σπίτι! Ένιωσα σαν να μη πέρασε μια μέρα. Σε ευχαριστώ για όλα όσα μοιραστήκαμε με λόγια αληθινά, λόγια απ’ την καρδιά, αλλά και για όσα είπαμε μόνο με τα μάτια. Η ευγένεια σου, ο σεβασμός και η αλήθεια είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά που σε οδήγησαν αλλά και σε διατηρούν στην κορυφή τόσα χρόνια και σε ξεχωρίζουν.

Υ.Γ. Δεν έχω γελάσει περισσότερο και δεν έχω περάσει καλύτερα μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Και ας έφαγα το σπρώξιμο της ζωής μου.. Το φχαριστήθηκα! Το βίντεο τα λέει όλα…».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA