Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πρώτο - ασπρόμαυρο - τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ, «Harry and Meghan», το οποίο θα προβληθεί από το Netflix με πρωταγωνιστές τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ και θα παρουσιάσει τον έρωτα, το γάμο, την εγκυμοσύνη και την κοινή ζωή του πολυσυζητημένου ζευγαριού μέσα από τα δικά του μάτια δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα Πέμπτη (1/12). «Γιατί ήθελες να κάνεις αυτό το τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ;» είναι η ερώτηση που καλούνται να απαντήσουν και οι δύο στο τρέιλερ, ενώ παρουσιάζονται μια σειρά φωτογραφιών από διάφορες στιγμές της ζωής τους, ευτυχισμένες, αλλά και δύσκολες. 

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: «Ε, Ελληνικά;» - Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου που την άφησε με ανοιχτό το στόμα

«Κανείς δεν βλέπει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες. Έκανα ό,τι μπορούσα για να προστατεύσω την οικογένειά μου», θα απαντήσει ο πρίγκιπας Χάρι, ενώ με τη σειρά της η Μέγκαν θα πει: «Όταν το διακύβευμα είναι τόσο υψηλό, δεν είναι πιο λογικό να ακούσουμε την ιστορία μας από εμάς;».

Το «Harry and Meghan» θα αποτελείται από έξι επεισόδια και τη σκηνοθεσία του έχει αναλάβει η υποψήφια για Όσκαρ, Λιζ Γκάρμπους. 

Το ντοκιμαντέρ είναι μέρος της συμφωνίας ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων που έκανε ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ το 2020 με το Netflix, ενώ λέγεται ότι το ζευγάρι - ειδικά μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ - ήθελε να κάνει αρκετές και μεγάλες αλλαγές στο ντοκιμαντέρ, όπως να κοπούν σκηνές ή πράγματα που έχουν δηλώσει οι ίδιοι, ώστε να βγει πιο «ήπιο» στον αέρα. 

Όσον αφορά την ημερομηνία της πρεμιέρας του ντοκιμαντέρ, αυτή, σύμφωνα με τη Daily Mail, θα είναι η Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου αν και λέγεται ότι ο πρίγκιπας Χάρι προσπάθησε να πείσει τους υπευθύνους στο Netflix να μεταφέρουν την ημερομηνία για μετά τις γιορτές με τη νέα χρονιά λόγω του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA