Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ντόρα Κουτροκόη αποτελεί παρελθόν για το «Σήμερα» του ΣΚΑΪ και η δημοσιογράφος δεν εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής (2/12) στην εκπομπή, ενώ όπως δήλωσε στο «Happy Day», ενημερώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (1/12) ότι ο ρόλος της στην εκπομπή είχε ολοκληρωθεί χθες. Η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία στο παρελθόν είχε «κλείσει» συνεργασία με τον ΣΚΑΪ, η οποία τελικά ναυάγησε πριν καν ξεκινήσει, θέλησε να σχολιάσει το θέμα μέσα από το «Mega Καλημέρα», αλλά και να μοιραστεί τις ομοιότητες με τη δική της περίπτωση. 

Διαβάστε ακόμη: Ντόρα Κουτροκόη για ΣΚΑΪ, Οικονόμου, Παυλόπουλο: «Δεν τους τιμά - Δεν είχα τη στήριξη που θα περίμενα»

«Έχω σταθεί και στο σημείο ότι η Ντόρα Κουτροκόη δεν είχε συμβόλαιο, αλλά σύμβαση αορίστου, που σε αυτές τις περιπτώσεις σημαίνει ότι η επιχείρηση μπορεί να πάρει την απόφαση να διακόψει τη συνεργασία, ουσιαστικά, αυτό συνεπάγεται ως μία απόλυση. Κανείς δεν σε προειδοποιεί», ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Αν έχω μία ένσταση, είναι στον τρόπο που έγινε. Από την άλλη, δεν είναι η πρώτη φορά που έχει συμβεί, παιδιά. Έχει συμβεί κι άλλες φορές, και όχι μόνο με συμβάσεις αορίστου αλλά και με συμβόλαια. Μία ημέρα πριν ξεκινήσει η σύμβασή μου ενημερώθηκα κι εγώ, χωρίς να είχα προηγούμενη ενημέρωση, ότι τελικά δεν θα με χρειαστούν από τη νέα σεζόν. Πριν βγω στον αέρα, αλλά μία ημέρα πριν», συνέχισε. 

Διευκρίνισε δε ότι «Όπου εγώ για να συμφωνήσω με τον ΣΚΑΪ, είχα απορρίψει πρόταση από άλλα κανάλια. Δηλαδή έμεινα εκτός μία σεζόν επειδή ένας άνθρωπος, ο οποίος με έχει δεσμεύσει, έχει ανακοινώσει ότι είμαι στο δυναμικό του, με έχει βάλει να δώσω συνέντευξη, ώστε να ανακοινώσω και να μοιραστώ με τον κόσμο τι θα κάνουμε την ερχόμενη σεζόν, 31 Αυγούστου αποφασίζει ότι τελικά δεν θέλει. Και μου το ανακοινώνουν με ένα τηλεφώνημα, μία ημέρα πριν».

«Βλέπω μέσα από την ιστορία της Ντόρας Κουτροκόη - με κάποιες μικρές διαφορές - μία ίδια ιστορία. Γελάω γιατί μου φαίνονται σαν να μην τα έχω ζήσει όλα αυτά εγώ. Δεν το περιμένεις ότι θα σου συμβεί αυτό. Όταν από εκεί που μιλάς με 2-3 κανάλια και λες ότι εγώ θα πάω εκεί όπου νιώθω πιο ασφαλής και θα 'ναι καλύτερες συνθήκες και τελικά σε κρεμάνε μέσα σε ένα απόγευμα και χωρίς το γιατί. Δεν υπήρχε ένα γιατί», κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA