Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον κύριο και την κυρία Gucci παρουσίασε η Lady Gaga, καθώς μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από την επικείμενη ταινία του Ridley Scott, The House of Gucci. Τον Maurizio Gucci θα υποδυθεί ο Adam Driver, ενώ στον ρόλο της πρώην συζύγου και δολοφόνου του, Patrizia Reggiani, βρίσκεται η Lady Gaga.

Μπορεί η φωτογραφία να μην αποκαλύπτει πολλά για την πλοκή, αλλά αν κρίνουμε από τα outfits των πρωταγωνιστών, σίγουρα θα έχει εντυπωσιακά κοστούμια - ό,τι θα περιμέναμε δηλαδή από μία βιογραφία για τον Gucci.

https://www.instagram.com/p/CMNes5lsKgK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ταινία, η οποία αυτή την στιγμή συνεχίζει τα γυρίσματά της στην Ευρώπη, βασίζεται στο βιβλίο της Σάρα Γκέι Φόρντεν, με τον... επεξηγηματικό τίτλο «The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed» και μιλάει για το πως η Reggiani ενορχήστρωσε την δολοφονία του Gucci την οποία ανέθεσε σ' έναν πληρωμένο δολοφόνο, το οποίο και έγινε, καθώς εκείνος έβγαινε από το γραφείο του, στις 27 Μαρτίου 1995. Εννοείται πως η Reggiani επονομάστηκε αμέσως η «Μαύρη Χήρα» της μόδας και καταδικάστηκε σε 29 χρόνια φυλάκιση, η οποία στην πορεία μειώθηκε με την αιτιολογία ότι ο καρκίνος της είχε προκαλέσει προσωρινή παράνοια.

O Jeremy Irons θα υποδυθεί τον Rodolfo Gucci, τον πατέρα του Maurizio (παρά τις αναφορές πέρυσι που ήθελαν τον Robert De Niro να είναι σε συζητήσεις για το ρόλο), ενώ ο Jared Leto και ο Al Pacino θα βρίσκονται επίσης στο καστ, στους ρόλους των Paolo Gucci και Aldo Gucci αντίστοιχα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA