Μενού
  • Α-
  • Α+

Έχοντας πάρει τρεις τουλάχιστον αναβολές μέσα στο έτος, το πολύπαθο «No Time to Die» προγραμματίζεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Οκτωβρίου 2021, κορονοϊού επιτρέποντος.

Υπενθυμίζεται ότι η νέα ταινία με ήρωα τον Τζέιμς Μποντ είχε προγραμματιστεί αρχικά να βγει στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2020. Το πρώτο κύμα της πανδημίας έσπρωξε την έξοδό του το Νοέμβριο του 2020 και στη συνέχεια μεταφέρθηκε ξανά για τον Απρίλιο του 2021.

Παρά την έλευση του εμβολίου, αλλά και την ελπίδα πως κάποια στιγμή μετά από ένα ολόκληρο έτος, η πανδημία θα υποχωρήσει, μοιάζει πολύ δύσκολο να ποντάρει κανείς πώς η φετινή άνοιξη θα είναι πολύ διαφορετική από την προηγούμενη. Οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες βρίσκονται ανάμεσα στο δεύτερο και το τρίτο κύμα της πανδημίας, με την Αγγλία να βρίσκεται σε ολικό (τρίτο) lockdown και τις αίθουσες να είναι στην πλειοψηφία τους κλειστές.

Έτσι και ο στούντιο της Universal αποφάσισε να μεταφέρει για ακόμη μία φορά την ημερομηνία εξόδου του «No Time to Die» για τις 8 Οκτωβρίου, 2021. Η μετακίνηση του «No Time to Die» πυροδοτεί αλλαγές στις ημερομηνίες εξόδου και άλλων πολυαναμενόμενων ταινιών όπως το «Bios», η ταινία επιστημονικής φαντασίας του Μιγκέλ Σαπότσνικ με τον Τομ Χανκς που προγραμματίζεται για τον Αύγουστο και το σίκουελ της «Οικογένειας Ανταμς» που ήταν προγραμματισμένο για τις 8 Οκτωβρίου και έρχεται μια εβδομάδα νωρίτερα, για να μην συμπέσει με την, τελικά, πιο πολυαναμενόμενη και πιο ταλαιπωρημένη ταινία της σεζόν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA