Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Γιώργος Αρσενάκος, η Καίτη Γαρμπή και ο Φοίβος έρχονται να καθοδηγήσουν τα παιδιά της ακαδημίας και να τα οδηγήσουν σε ξεχωριστά μουσικά μονοπάτια.

Πρόκειται για ένα φορμάτ στα πρότυπα του Fame Story θα πάρει τη θέση του Big Brother, με το σπίτι στο οποίο θα φιλοξενηθούν οι παίκτες να είναι το ίδιο, με τις απαραίτητες φυσικά αλλαγές. Σύμφωνα με το «Πάμε Δανάη» ο χώρος θα ανακαινιστεί και θα διαμορφωθούν νέα δωμάτια, όπως αίθουσα φωνητικής, χορού και άλλα. 

Το ριάλιτι θα προβάλλεται απογεύματα και συγκεκριμένα στις 18.00-20.00, γεγονός που σημαίνει ότι θα δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ενώ τα live θα μεταδίδονται κάθε Παρασκευή βράδυ.

Τα live του House of Fame θα παρουσιάζει η Ελένη Φουρέιρα.

Καθηγητές της ακαδημίας θα είναι ο Πάνος Μεταξόπουλος (διευθυντής), ο οποίος επιστρέφει στη μικρή οθόνη μετά από πολύ καιρό, η Πέννυ Μπαλτατζή (καθηγήτρια φωνητικής), η Τσάλι Τζένινγκς (υπεύθυνη για τις χορογραφίες) και ο Απόστολος Μητρόπουλος (υπεύθυνος για το styling των διαγωνιζόμενων).

Διαβάστε Ακόμα 

Νέα σειρά για το βασίλειο της Wakanda και του Black Panther έρχεται στο Disney Plus

Κάτω από το μηδέν: Αυτό το ισπανικό θρίλερ σκαρφάλωσε σε μία μέρα στην κορυφή του Netflix

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA