Μενού
  • Α-
  • Α+

Το βράδυ της Τετάρτης στο νέο επεισόδιο του Survivor, την παρουσίαση ανέλαβε Ατζούν Ιλιτζαλί, καθώς ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ο Ατζουν Ιλιτζαλί αφού καλωσόρισε τις ομάδες και τους είπε μερικά πράγματα, θέλησε να αποσπάσει κάποιες πληροφορίες. Συγκεκριμένα, ο ίδιος έκανε ερωτήσεις στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη και το Σάκη Κατσούλη για τον δεσμό που είχαν πριν τη συμμετοχή τους στο Survivor.

Όπως ήταν αναμενόμενο, και ο Σάκης και η Μαριαλένα ήταν αρκετά αμήχανοι. «Ο Σάκης είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Τον εκτιμώ σαν άνθρωπο. Δεν το περίμενα ότι θα μπει στο παιχνίδι, τον είδα στα castings δεν ήξερα ότι έχει δηλώσει συμμετοχή και μια μέρα στους δύο μήνες ενώ χωρίζαμε απλά τις μερίδες των προμηθειών μπαίνει ο Σάκης στην καλύβα και παθαίνω σοκ. Όλα καλά, βιώνουμε αρμονικά, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, έχουμε χωρίσει, έχουμε ξεκαθαρίσει τα πράγματα και όλα κυλούν αρμονικά και ήρεμα. Με την Χριστίνα δεν έχω να χωρίσω κάτι. Τα έχουμε πει, τα έχουμε ξεκαθαρίσει, την συμπαθώ κιόλας πάρα πολύ, μια χαρά άποψη έχω για την Χριστίνα, συμβιώνουμε αρμονικά ήρεμα», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Εγώ όπως έχω πει, ήρθα εδώ να την βοηθήσω είμαι ο μοναδικός που τη γνωρίζει καλύτερα από όλα τα παιδιά που έχουν περάσει από το Survivor μέχρι σήμερα. Ήρθα με θετική σκέψη, είναι φανταστικό παιδί. Είναι για μένα από τις καλύτερες παίκτριες αγωνιστικά, το έχει δείξει. Έχω πολύ θετικά συναισθήματα, χωρίσαμε λίγο διαφορετικά. Είναι η ίδια ιστορία από διαφορετικό άτομο, είναι λογικό. Για προσωπικούς λόγους διαφωνούσαμε αλλά όχι για κάτι σημαντικό, δεν υπήρχαν τσακωμοί σοβαροί και θέματα να λύσουμε. Παρόλα αυτά χωρίσαμε. Δεν της έχω δημιουργήσει κανένα πρόβλημα και ούτε πρόκειται, μόνο βοήθεια ήρθα να της φέρω. Με την Χριστίνα γνωριζόμασταν όπως και με άλλα παιδιά από εδώ αλλά όχι κάτι προσωπικό όπως με την Μαριαλένα», είπε ο Σάκης Κατσούλης.

Στη συνέχεια, στο ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης ο ίδιος τόνισε ότι δεν γνωρίζει τι θα γίνει στο μέλλον και δεν είναι Θεός για να το ξέρει.

Από την άλλη πλευρά, η Μαριαλένα απάντησε ότι έχει σχέση στην Ελλάδα. «Έχει τελειώσει η ιστορία μας και πάμε παρακάτω. Έχω σχέση ναι, είχα πριν μπω στο παιχνίδι, δεν μπορώ να το αρνηθώ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA