Μενού
lampakia
Κόκκινο λαμπάκι Χριστουγένων | @viznelly
  • Α-
  • Α+

Πολλοί αναρωτιούνται σε τι χρησιμεύει το μικρό φωτάκι με την κόκκινη άκρη που συνοδεύει τα λαμπάκια για τον στολισμό των Χριστουγέννων. Μια γυναίκα όμως μοιράστηκε στο TikTok το «μυστικό» που κρύβεται πίσω από το περίεργο αντικείμενο. Κι αυτό δεν είναι άλλο από το να λειτουργεί σαν ένας «διακόπτης» με ρύθμιση που κάνει τα άλλα φωτάκια να αναβοσβήνουν!

Αρχικά, η γυναίκα που δημοσίευσε το βίντεο αφαιρεί ένα λαμπάκι από τα φωτάκια και το αντικαθιστά με αυτό με την κόκκινη άκρη. Τότε όλα τα υπόλοιπα φωτάκια αρχίζουν να αλλάζουν λειτουργία και αναβοσβήνουν.

Το βίντεο συγκεντρώνει πάνω από 20 εκατομμύρια προβολές και πολλοί χρήστες έχουν ενθουσιαστεί! «Ήταν σαν να γεννήθηκα σήμερα όταν ανακάλυψα σε τι χρησιμεύουν αυτά», έγραψε ένας χρήστης του TikTok. «Νόμιζα ότι ήταν ανταλλακτικά λαμπάκια αν καεί κάποιος», έγραψε ένας άλλο χρήστης. Μια άλλη χρήστης του TikTok σχολιάζει: «Το μόνο που έπρεπε να κάνουν ήταν να γράψουν κάτι κάπου στο κουτί. Έχασα τόσα χρόνια χωρίς να το ξέρω αυτό».

Πάντως οι μεγαλύτεροι σε ηλικία... ξέρουν! «Ως κάποιος που μεγάλωσε στη δεκαετία του '90... νόμιζα ότι όλοι το γνώριζαν αυτό. Δεν είχαμε πάντα τηλεχειριστήρια!» απάντησε άλλος χρήστης της δημοφιλούς πλατφόρμας. Τότε ήταν άλλες εποχές με άλλες συνήθειες και αξεσουάρ!