Μενού
nekri-isimerinos
Νεκρή αθλούμενη σε γυμναστήριο | @MexicoPost
  • Α-
  • Α+

Ενα σοκαριστικό συμβάν καταγράφηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος σε γυμναστήριο στον Ισημερινό, όπου μία γυναίκα, μόλις 28 ετών, κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της άσκησης και πέθανε. Η γυναίκα, η οποία αναγνωρίστηκε ως Betsy Dayana Jaramillo Ramírez, υπέστη καρδιακή προσβολή.

Οι θαμώνες στο κατάμεστο γυμναστήριο Zona Muscular στη Santa Rosa, στην επαρχία El Oro, έσπευσαν να την βοηθήσουν, όμως ήταν ήδη αργά, καθώς η γυναίκα πέθανε ακαριαία, με το συμβάν να καταγράφεται στις 29 Νοεμβρίου. Η Ramírez καταγράφηκε στο βίντεο του γυμναστηρίου να κάνει squats κι άρση βαρών όταν ξαφνικά σταμάτησε και έπεσε σαν κούτσουρο μπρούμυτα στο πάτωμα, έχοντας χάσει προφανώς τις αισθήσεις της.

Η Ramírez διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Santa Teresita, αλλά έφτασε χωρίς ίχνη ζωής. Οι γιατροί, απλά διαπίστωσαν τον θάνατό της κατά την άφιξή της. Μέλη της οικογένειας λένε ότι η νεαρή σύχναζε στο γυμναστήριο όπου κατέρρευσε. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν στο γυμναστήριο υπήρχε απινιδωτής κι αν θα μπορούσε να είχε σωθεί η άτυχη γυναίκα.