Αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα της οικονομική κρίσης το 2010 και να κάνει μία νέα αρχή στη Βραζιλία. Πέρασαν 12 χρόνια και σήμερα ο Σωτήρης Γκουσκούνης έχει beach bar και εστιατόριο στη Βραζιλία κάνοντας… χρυσές δουλειές αφού οι Βραζιλιάνοι «ψηφίζουν» μουσακά και γύρο.
Ο Σωτήρης Γκουσκούνης άνοιξε το 2010 μία καντίνα και στη συνέχεια, αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Έτσι, μαζί με ένα φίλο του από την Κύπρο, ο οποίος επίσης μένει πολλά χρόνια στη Βραζιλία, σκέφτηκαν να ανοίξουν και ένα εστιατόριο. Το μαγαζί ξεκίνησε να λειτουργεί πρόσφατα, όμως έχει ήδη κατακτήσει τους Βραζιλιάνους και τους τουρίστες που το επισκέπτονται.
«Κάναμε μια καινούργια προσπάθεια. Το είχαμε όνειρο πολλά χρόνια και το υλοποιήσαμε φέτος. Έχουμε λίγες μέρες που ανοίξαμε. Τα προϊόντα τα φέρνουμε από Ελλάδα» λέει στην ΕΡΤ ο Σωτήρης Γκουσγκούνης, με καταγωγή από τις Σπέτσες. «Οι δουλειές πάνε πολύ καλά. Κάθε μέρα περνάνε Έλληνες τουρίστες. Τελείωσε η σεζόν στην Ελλάδα και αρχίζουν και έρχονται εδώ» σημειώνει. Όπως λέει, οι Βραζιλιάνοι γνωρίζουν αρκετά από την ελληνική κουζίνα και προτιμούν κυρίως μουσακά, αρνάκι, γύρο και ελληνική σαλάτα.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.