Μενού
aroyraioi
Η γυναίκα που ζει με 6 αρουραίους στην Ολλανδία | Tiktok
  • Α-
  • Α+

Κι, όμως,δεν είναι ψέμα! Μια γυναίκα από την Ολλανδία, δασκάλα στο επάγγελμα, ζει με επτά αρουραίους για κατοικίδια και το διατυμπανίζει στο Tiktok. Η 33χρονη Marjolein Gottschal υποστηρίζει πως για πρώτη φορά απέκτησε τα συγκεκριμένα τρωκτικά ως κατοικίδια σε ηλικία 14 ετών, όταν πήρε δύο αρουραίους. 'Εκτοτε τους έχει σχεδόν τετραπλασιάσει και τους έχει δώσει και ονόματα: Gottschal – RosiePebblesBonnieKaylaJuneDani και Turbelien.

Μάλιστα, στο TikTok έχει αναρτήσει βίντεο που συγκέντρωσε περισσότερες από 16,4 εκατομμύρια προβολές και αναφέρει πως «πιστεύω ότι οι αρουραίοι που είναι κατοικίδια, δεν αξίζουν αυτή την αρνητική εικόνα, καθώς είναι τόσο διαφορετικοί και τίποτα σαν τους άγριους». «Τους αρέσει να είναι με ανθρώπους, να αγκαλιάζονται, να κάθονται στον ώμο σου και να πηγαίνουν όπου κι αν πας. Τους αρέσει ακόμη και να μαθαίνουν κόλπα», είπε χαρακτηριστικά. 

Επίσης, ανέφερε πως «δεν είναι αηδιαστικοί, πλένονται και περιποιούνται τον εαυτό τους», ενώ στο βίντεο που δημοσιοποίησε, τους αφήνει να ανέβουν επάνω της και εκείνη τους κάνει χάδια.